Το trailer του «Halftime» μόλις κυκλοφόρησε! – Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo που έρχεται στο Netflix

13:46 19/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer για το «Halftime», το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που μας εξιστορεί λεπτομερώς την πορεία της για την λαμπρή καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε στο κανάλι της στο YouTube την Τετάρτη, 18/5, κι εμείς το λατρέψαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Το «Halftime» είναι δομημένο γύρω από το show του

Super Bowl Halftime του 2020, το οποίο έκανε την Jennifer Lopez πρωτοσέλιδο μαζί με την Shakira. Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να παρουσιάσει πλάνα από τα παρασκήνια της JLo να προετοιμάζεται για τo συγκεκριμένο show, το οποίο κέρδισε ένα Emmy από τις τέσσερις υποψηφιότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Νομίζω ότι είμαι αουτσάιντερ»: Η Jennifer Lopez ποζάρει σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά της εξώφυλλα αποκαλύπτοντας ότι «επέζησε» από τον χώρο του θεάματος επειδή η μητέρα της την έκανε «σκληρή»

Κυκλοφόρησε το trailer του Halftime – Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Προσπαθώ να σας δώσω κάτι με ουσία, όχι απλώς να κουνιόμαστε στη μουσική», λέει η Jennifer Lopez στο trailer, κατά τη διάρκεια των προβών. «Θέλω κάτι αληθινό».

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει, επίσης, νέα πλάνα από την ερμηνεία της στην ορκωμοσία του προέδρου Joe Biden, όπου τραγούδησε το «This Land Is Your Land» και το «America, the Beautiful», καθώς και στιγμές από τα παρασκήνια της Lopez κατά τη διάρκεια της κυκλοφορία της ταινίας της το 2019 «Hustlers». Η βραβευμένη από τους κριτικούς ταινία που απέτυχε να κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ, θεωρήθηκε ως μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Έτσι έκανε πρόταση γάμου o Ben Affleck στην Jennifer Lopez! Ήταν γυμνή στη μπανιέρα και έσκυψε να της δώσει το δαχτυλίδι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το «Halftime» θα δείξει, επίσης, την JLo να «σκανάρει» ολόκληρη την καριέρα της, από τις ρίζες της που μεγάλωσε στη γειτονιά Castle Hill του Bronx, μέχρι την ερμηνεία της ως τραγουδίστρια των Tejano Selena στη βιογραφική ταινία του 1997. Η ταινία πρόκειται, επίσης, να καλύψει τα εγχειρήματα της Lopez στη μουσική, που ξεκίνησαν με το άλμπουμ του 1999 «On the 6», ένα πολύ βασικό άλμπουμ του κινήματος της λατινικής pop στα τέλη της δεκαετίας του ’90, καθώς και με άλλα εμβληματικά άλμπουμ της όπως το «J.Lo» και το «This is Me…Then».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Το κάνω αυτό, όχι για βραβείο – το κάνω για να συνδεθώ με τους ανθρώπους και να τους κάνω να νιώθουν πράγματα, γιατί θέλω να νιώσω κάτι», λέει η Lopez στο trailer.

Ναι, μάλλον δε θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να φιλιούνται

Το «Halftime» επιλέχθηκε για να ανοίξει το Φεστιβάλ Tribeca 2022. Η ταινία θα προβληθεί στις 8 Ιουνίου, στο United Palace στο Manhattan, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου στο Netflix.

Μπορείς να δεις εδώ το trailer του «Halftime»:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το trailer του «Halftime» μόλις κυκλοφόρησε! – Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo που έρχεται στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα