Στα backstage ενός γάμου: Όσα συμβαίνουν μετά το μυστήριο και ίσως δεν έχεις ξανακούσει

19:55 18/5/2022 - Πηγή: iPop

Αν δεν έχεις ακόμα παντρευτεί ή αν τώρα ετοιμάζεις το γάμο σου ίσως και εσύ έχεις απορία για το τι γίνεται μετά τον γάμο! Και εγώ την είχα αυτήν την απορία όταν ήμουν ελεύθερη. Έβλεπες ένα λαμπερό ζευγάρι που ενώνεται με τα δεσμά του γάμου και αφού ολοκληρωθεί το μυστήριο έρχεται η ώρα του πάρτυ! Τότε που ετοιμάζαμε τον γάμο μας, τα sites με θέμα το γάμο δεν υπήρχαν και η πληροφορία ήταν διαθέσιμη μόνο από τα περιοδικά γάμου, που και αυτά δεν μας έδειχναν καθόλου

τα backstage. Στο backstage υπάρχει όλο το ζουμί αν με ρωτάς και στις κομμένες σκηνές. Εκεί είναι όλο το γέλιο, το άγχος και τα inside jokes που θα θυμάσαι αύριο μεθαύριο.

Τι γίνεται μετά τον γάμο; Όλα όσα θες να ξέρεις

Τελειώνει το μυστήριο και το νεόνυμφο ζεύγος μπαίνει στο αυτοκίνητο, βγάζει την κλασική φωτογραφία του φιλιού και φεύγει για τον χώρο που θα γίνει η δεξίωση του γάμου. Το τι θα γίνει μετά το γάμο έχει οργανωθεί από τις προηγούμενες μέρες. Δηλαδή ποιο είναι το σχέδιό σου; Θες να είσαι από αυτά τα ζευγάρια που θα πάτε στο χώρο με καθυστέρηση μιας ή δύο ωρών και να φτάσεις τους καλεσμένους σου στα όρια της υπομονής; Ή θες να μείνει σε όλους αξέχαστη αυτή η μέρα σε όλους σας;

Εμείς αυτό είχαμε κάνει και ήταν η πιο ωραία έκπληξη για τους καλεσμένους μας. Φύγαμε και πήγαμε κατευθείαν στον χώρο και υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας εμείς. Δεν βγάλαμε φωτογραφίες μετά ακριβώς από το μυστήριο. Υπάρχει χρόνος για τις φωτογραφίες, χωρίς να υπονομεύσουμε το πάρτι του γάμου μας.

Ο καλεσμένος μας ασχολείται μαζί μας από το απόγευμα στις 5 ή 6 το απόγευμα που έχει αρχίσει τις ετοιμασίες του για να έρθει στο γάμο μας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό και να είμαστε καλοί οικοδεσπότες.

Το νεσεσέρ με τα χρήσιμα πριν αρχίσει το γλέντι

Πας λοιπόν στον γάμο. Φυσικά η νύφη δεν έχει κινητό! Δεν έχει τσάντα, δεν κρατάει πάνω της τίποτα. Έχει όμως προνοήσει από τις προηγούμενες ημέρες να έχει ετοιμάσει το νεσεσέρ με τα βασικά που χρειάζεται για μετά το γάμο.

7 λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που θα ήθελα να μου είχαν πει πριν τον γάμο

Θα χρειαστείς κάποια από τα καλλυντικά σου, λίγη πούδρα για να ταμπονάρεις το μέτωπό σου, που λογικά θα έχει κάνει γυαλάδες και ένα κραγιόν για να ανανεώσεις το χρώμα. Κατά τα άλλα το μακιγιάζ σου λογικά θα κρατήσει και δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί γιατί το επαγγελματικό μακιγιάζ έχει διάρκεια. Στη συνέχεια, τσιμπιδάκια λακ, λαστιχάκια ή οτιδήποτε χρειαστείς για να συνεφέρεις τα μαλλιά σου μετά το πέπλο είναι βασικό να έχεις μαζί σου. Πάρε και δύο τρεις παραμάνες για το νυφικό σου. Μπορεί να χρειαστούν για να μαζέψεις την ουρά ή να κρατήσεις υφάσματα που περισσεύουν. Κεφάλαιο παπούτσια: Πάρε και άλλα παπούτσια εκτός από αυτά που φορούσες στο μυστήριο που συνήθως είναι εξαιρετικά άβολα. Εγώ είχα αγοράσει παπούτσια που φοράνε οι χορεύτριες των latin χορών για εκείνη τη μέρα. Το ξέρω ότι τα κατέστρεψα γιατί τα παπούτσια αυτά έχουν τσόχα από κάτω και προορίζονται μόνο για παρκέ, αλλά είναι ό,τι πιο άνετο υπάρχει σε παπούτσι με τακούνι, βασικά είναι σαν να φοράς ένα αθλητικό με τακούνι και δεν σε ταλαιπωρεί καθόλου. Επιπλέον ένα ζευγάρι σαγιονάρες ίσως είναι και αυτό χρήσιμο στις πρώτες πρωινές ώρες.Εκεί που θα ετοιμαστείς για να βγεις στο χώρο, καλό είναι να έχεις δίπλα σου εκτός από το σύζυγο σου και κάποια φίλη που θα σε βοηθήσει με ουρές, μαλλιά, μακιγιάζ και τα σχετικά. Θυμηθείτε να τραβήξετε κάποιο βιντεάκι σε αυτή τη φάση για να τα θυμάστε αργότερα. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα γυαλιά του ηλίου! Αυτό ήταν το μόνο που είχαμε πει τότε που κάναμε τον γάμο, ότι θα γυρίσουμε μέρα στο σπίτι μας. Για μένα το πάρτυ του γάμου έχει την μεγαλύτερη σημασία, εκτός φυσικά του μυστηρίου και της ουσίας. Δεν ήθελα να χάσω χρόνο με φωτογραφίες, με χαιρετούρες, με το φαγητό. Τα περάσαμε όλα αυτά γρήγορα και μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό! Και όταν τα χρόνια περάσουν καμία από όλες αυτές τις λεπτομέρειες δεν θα έχει σημασία. Άσε το κινητό στη άκρη για ένα 24ώρο. Πραγματικά αυτό που ανεβάζουν το ζευγάρι στόρις κατά τη διάρκεια του γάμου τους μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Είναι σαν να μην ζεις τη στιγμή και ξαφνικά οι άνθρωποι που δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο σου, γίνονται οι πιο σημαντικοί από εκείνους που σε τίμησαν με την παρουσία τους.

5 ξεχωριστές επιλογές προορισμών για ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος

Η κα & ο κος Κουκοβίκος

Θυμάσαι στην κλασική ελληνική ταινία που η κυρία και ο κύριος Κουκοβίκος, μπαίνουν το αυτοκίνητο και κάνουν ταξίδι του μέλιτος τον γύρω της Ακρόπολης; Τραβηγμένο σενάρια και καθόλου αληθοφανές! Συνήθως τα ζευγάρια είναι ενθουσιασμένα μετά το γάμο, μιλάνε για τη στιγμή του μυστηρίου, σχολιάζουν την εμφάνισή τους, καμαρώνουν την βέρα τους, γελάνε και γενικά ανυπομονούν για το δεύτερο μέρος.

Μην ξεχνάς ποιος είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος για σένα τη μέρα του γάμου σας. Και όχι αυτός δεν είσαι εσύ αλλά ο άνθρωπός σου. Έχω πάει σε γάμους που η νύφη έβγαζε φωτογραφίες μόνη της, ασχολιόταν με την εμφάνισή της, γλένταγε μόνη της και έμοιαζε σαν να ήταν μόνη της η πρωταγωνίστρια της μέρας. Οι πρωταγωνιστές είναι δύο αυτή τη μέρα.

Να ζήσετε και να απολαύσετε αυτήν την μέρα με όλες τις αισθήσεις σας γιατί περνά πολύ γρήγορα!

7+1 πρωτότυπα δώρα γάμου, για ζευγάρια που τα έχουν όλα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στα backstage ενός γάμου: Όσα συμβαίνουν μετά το μυστήριο και ίσως δεν έχεις ξανακούσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όσα,osa