Το trailer του 3ου επεισοδίου του Καφέ της Χαράς είναι απολαυστικό!

11:48 13/1/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο trailer του Καφέ της Χαράς για το τρίτο επεισόδιο είναι απλά απολαυστικό. Η κόντρα ανάμεσα στην Πρωτευουσιάνα και τον Πώποτα συνεχίζεται ενώ η Βάλια έχει ξεκάθαρα το πείσμα της μητέρας της και δεν τα παρατάει εύκολα.

Μπορεί να έχουμε δει μόλις δύο επεισόδια απ’ το Καφέ της Χαράς αλλά το έχουμε ήδη αγαπήσει! Για ακόμη μια Παρασκευή τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά και το κοινό έχει δείξει την προτίμησή του.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά του Χάρη Ρώμα στο δυναμικό κοινό άγγιξε μέχρι και το 40,6%, ενώ στο

γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 38,6%, όπως ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram.

Την ίδια στιγμή που παιζόταν το Καφέ της Χαράς, «Το Λονδίνο Έπεσε» στο Star σημείωσε το ποσοστό 14.7%, ενώ το «Ψηλά στον Ουρανό» στον Alpha μόλις 11.2%.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:45 στον Ant1 και το νέο trailer του Καφέ της Χαράς κυκλοφόρησε και μας δίνει ακόμη έναν λόγο να ανυπομονούμε για την Παρασκευή!

Το τραγούδι του Χατζηγιάννη για το Καφέ της Χαράς, που παίζει στα καινούργια επεισόδια της σειράς και συγκεκριμένα στους τίτλους τέλους… έχει γίνει trending!

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Η Βάλια μπορεί να ζορίστηκε λιγάκι με τις ανακρίσεις αφού οι κάτοικοι του χωριού τελικά φαίνεται πως κρύβουν πολλά μυστικά, αλλά δεν το βάζει κάτω. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει ξανά το Καφέ και ψάχνει να βρει νέο χώρο να νοικιάσει.

Εμπόδιό της σε αυτό θα βρει τον Περίανδρο Πώποτα που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την εμποδίσει, έχει ειδοποιήσει όλους τους συγχωριανούς της να μη της δώσουν κανέναν χώρο. Η Χαρά διαφωνεί με αυτήν την απόφαση της κόρης της, ενώ η κόντρα της με τον Πώποτα καλά κρατεί.

Για ακόμη μια φορά, μαμά και κόρη φέρνουν τα πάνω-κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι κι εμείς τις απολαμβάνουμε!

Δες το νέο trailer του Καφέ της Χαράς:

Δες τι έγινε στο Twitter… την Παρασκευή, με τα σχόλια των χρηστών να είναι απλά επικά:

Στα ύψη το Καφέ της Χαράς | Πανικός στο Twitter

Το άρθρο Το trailer του 3ου επεισοδίου του Καφέ της Χαράς είναι απολαυστικό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα