Γρηγόρης Βαλτινός: Ο επιτυχημένος ρόλος που απέρριψε και αυτό που μισεί στο θέατρο

20:18 12/1/2020 - Πηγή: iPop

Τι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός στη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»; 

Ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στη Ναταλία Γερμανού και να αποκαλύψει την πρόταση που του είχαν κάνει για γνωστή σειρά, αλλά και να δηλώσει τι τον ενοχλεί περισσότερο στο επάγγελμά του.

Τι αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός στη Ναταλία Γερμανού;

Ο ηθοποιός έβγαλε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τον λόγο για τον οποίο είχε απορρίψει

το ρόλο του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι». Έκανε καλά;

Δεν μετάνιωσα που δεν αποδέχτηκα το ρόλο. Ίσως είναι ένα είδος σίριαλ, το οποίο δεν μου πάει πάρα πολύ, δηλαδή θα ήθελα κάτι πιο ήπιο, από πλευράς κωμωδίας, κάποια κομεντί ας πούμε. Όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο 

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πώς «αν το κρίνεις και το συγκρίνεις με τις συνθήκες τις εποχής, το ότι δεν μπορούσα να το κάνω, δεν το μετανιώνεις», καθώς και πως οι υποχρεώσεις και ο δρόμος που θες να ακολουθήσεις μερικές φορές είναι διαφορετικός και σε οδηγεί σε αυτό που πρέπει να κάνεις.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε στο θέατρο και στο τι τον ενοχλεί στο επάγγελμα του, λέγοντας πως «Υπάρχει αξιοκρατία ευτυχώς. Δεν μπορεί κανείς να υπάρχει αν δεν είναι άξιος ή αν δεν κάνει. Υπάρχει μια αόρατη καλλιτεχνική αστυνομία», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τι τον εκνευρίζει πιο πολύ σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει πολύς κόσμος το θέατρο.

Εκείνο που με εκνευρίζει είναι που αντιμετωπίζουν το θέατρο σαν lifestyle. Βεβαία μετά καταλαβαίνουν το πόσο απαιτητικό είναι και πόσο δύσκολο. Πολλοί θεωρούν πως είναι ένα επάγγελμα show 

Τόνισε, επίσης, πως η η απουσία του από την τηλεόραση είναι δική του επιλογή, αφού με βάση τον ίδιο «η τηλεόραση σε καίει, δεν κάνει να εμφανίζεσαι συνέχεια».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε και για τον γιο του, ο οποίος ασχολείται με την παραγωγή και τη media production και τον βοηθά πολύ στο θέατρο.

Διάβασε ακόμα:

Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και η απολογία της Ναταλίας

Το άρθρο Γρηγόρης Βαλτινός: Ο επιτυχημένος ρόλος που απέρριψε και αυτό που μισεί στο θέατρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα