Το trailer της 3ης σεζόν του YOU μας έκανε να ουρλιάξουμε

18:28 17/9/2021 - Πηγή: iPop

15/10/2021. Save the date γιατί εκείνη την ημέρα, η καλύτερη παρέα θα είναι το Netflix. Το trailer της 3ης σεζόν του YOU έκανε απόλυτα ξεκάθαρο ότι δεν γίνεται να αφήσουμε ούτε μια μέρα να περάσει μέχρι να δούμε τα νέα επεισόδια.

Παιδιά, γείτονες, πολλαπλοί φόνοι, αρρωστημένες σχέσεις και ένας νέος κύκλος με πολλή αγωνία, αίμα και τοξικότητα ξεκινάει. Παράδοξο μεν, αλλά όλοι

ανυπομονούν γι’ αυτή τη νέα σεζόν, που όπως όλα δείχνουν, θα μας καθηλώσει μπροστά στις οθόνες μας απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

«Είμαστε απλώς οι καλοί, φυσιολογικοί γείτονες της διπλανής πόρτας. Είμαστε ομάδα», ακούμε να λέει ο Joe στη Love, ενώ τακτοποιούνται στο νέο τους σπίτι, στα προάστια της Βόρειας Καλιφόρνια.

Το trailer της 3ης σεζόν του YOU:

Το γεγονός ότι ο Joe Goldberg γίνεται πατέρας στην 3η σεζόν του YOU το ξέραμε απ’ το teaser που είχε κυκλοφορήσει, αλλά τώρα το trailer μας αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Love γεννάει το παιδί του Joe στον τρίτο κύκλο της σειράς κι αυτό το παιδί αρχικά φαίνεται πως αλλάζει τις ισορροπίες. Όμως, όπως βλέπουμε στις σκηνές που αποκαλύπτονται απ’ το trailer, οι παλιοί εαυτοί δεν μένουν μόνο στο παρελθόν και γρήγορα επιστρέφουν. Έτσι, γρήγορα στη σειρά θα δούμε stalking, φόνους μέχρι το ζευγάρι να θάβει τη σορό ενός θύματος ενώ παραδίπλα είναι ο γιος τους στο καροτσάκι.

15/10/2021. Το είπαμε; Το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το trailer της 3ης σεζόν του YOU μας έκανε να ουρλιάξουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα