Το συγκλονιστικό γράμμα που άφησε πίσω του ο 11χρονος που έπεσε στο κενό για να μην πάει σχολείο

12:28 23/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα γράμμα για να εξηγήσει στους γονείς του όλα όσα συνέβαιναν στη ζωή του, άφησε πίσω ο 11χρονος μαθητής που έπεσε στο κενό από την πολυκατοικία, όπου διέμενε στην Ισπανία, γιατί δεν άντεχε να ξαναπάει στο σχολείο.

Τι έγραφε στο συγκλονιστικό του γράμμα ο 11χρονος Ντιέγκο;

Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω. Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη…

Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα, αδερφή μου, υπέμεινες πολλά για χάρη μου

La carta de despedida de Diego: «Espero que un día podamos volver a vernos en el cielo» https://t.co/jyBiHtojH9 pic.twitter.com/04ZzKMai0I

— El Mundo Madrid (@ElMundo_Madrid) January 20, 2016

Ο 11χρονος Ντιέγκο αποφάσισε να πέσει στο κενό τον περασμένο Οκτώβρη γιατί είχε πέσει θύμα bullying και δεν άντεχε να πάει ξανά στο σχολείο.

Cristina Cifuentes anuncia que recibirá a los padres de Diego https://t.co/I2KGzvLjp5 pic.twitter.com/qEy4N2nElv

— El Mundo Madrid (@ElMundo_Madrid) January 20, 2016

Η αυτοκτονία του Ντιέγκο τον Οκτώβρη του 2015 που σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έφερε στην επικαιρότητα τον σχολικό εκφοβισμό που βιώνουν χιλιάδες παιδιά σ΄όλο τον κόσμο.

Diego dejó escrito antes de suicidarse: «No aguanto ir al colegio». Tenía 11 años https://t.co/Rc6Kj2NtQl pic.twitter.com/oiADVFvMwo

— El Mundo Madrid (@ElMundo_Madrid) January 20, 2016

Οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα το γράμμα του παιδιού τους και παράλληλα δήλωσαν πως θα κάνουν μήνυση στο σχολείο όπου φοιτούσε.

The post Το συγκλονιστικό γράμμα που άφησε πίσω του ο 11χρονος που έπεσε στο κενό για να μην πάει σχολείο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα