Το μήνυμα του Θεοδωράκη σ΄όσους είναι υπέρ της συνεργασίας

11:42 23/1/2016 - Πηγή: iPop

Μήνυμα σ΄όσους είναι υπέρ της συνεργασίας απέστειλε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης: «Μερικοί αντιλαμβάνονται τις συνεργασίες ως τακτικό, διαδικαστικό θέμα και το λένε και δημοσίως: Να ενωθούμε για να μην χάσουμε» εξηγώντας πως οι πολίτες νοιάζονται για το μέλλον της χώρας και όχι για τους «κομματικούς στρατούς», όπως τους χαρακτήρισε.

Αναλυτικά το μήνυμα του επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σ΄όσους επιθυμούν συνεργασία:

«Μερικοί αντιλαμβάνονται τις συνεργασίες ως τακτικό, διαδικαστικό

θέμα και το λένε και δημοσίως: Να ενωθούμε για να μην χάσουμε. Οι πολίτες όμως δεν ενδιαφέρονται για τους κομματικούς στρατούς και τις μάχες εξουσίας. Τους ενδιαφέρουν οι μάχες των ιδεών, των μεταρρυθμιστικών ιδεών που θα αλλάξουν επιτέλους τη ζωή μας. Και γι’ αυτή τη μάχη δε βλέπουμε πολλούς πρόθυμους. Ακούμε αόριστες γενικόλογες και λαϊκίστικες κορώνες με άρωμα 80ς αλλά δεν ακούμε προτάσεις ρήξης και σύγκρουσης με τα λάθη του παρελθόντος και τις άγονες πολιτικές του σήμερα. Αν δεν ενοχλείς τους μικρούς και μεγάλους βολεμένους, είσαι συντηρητικός δεν είσαι προοδευτικός. Όποιοι λοιπόν θέλουν την συνεργασία μας ας ξεκινήσουν από αυτό: Να μας πουν σε ποιες από τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει το Ποτάμι – στο Δημόσιο, την Παιδεία, την Οικονομία, την Δικαιοσύνη – συμφωνούν. Τα άλλα (θα) είναι εύκολα».

The post Το μήνυμα του Θεοδωράκη σ΄όσους είναι υπέρ της συνεργασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα