Το σεξ στο ντους αγχώνει τους άνδρες κι αυτοί είναι οι λόγοι

21:19 15/2/2017 - Πηγή: iPop

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το σεξ στο ντους στην πραγματικότητα απέχει πολύ απ’ αυτό που έχουμε στο μυαλό μας! Αυτό που είναι καινούρια πληροφορία, όμως, είναι το ότι οι άνδρες αγχώνονται πολύ για το σεξ στο ντους και μάλιστα μαθαίνουμε και τους λόγους!

Φοβούνται μην γλιστρήσουν την ώρα της δράσης!

Κι αν πας να κοροϊδέψεις σκέψου απλά πόσες φορές έχεις πάει να πέσεις όσο κάνεις μπάνιο! Κι αυτό ενώ είσαι σχεδόν ακίνητη. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να γλιστρήσει και να πέσει όταν κινείται, γιατί, όπως και να το κάνουμε, για να γίνει σεξ στο ντους συνήθως πρέπει να αναλάβει την κατάσταση ο άνδρας!

Έχουν λίγες επιλογές για στάσεις

Πόση εναλλαγή πια να γίνει στο σεξ στο ντους; Υπάρχουν 2-3 στάσεις που μπορείς να κάνεις και όλες απαιτούν τον άνδρα να είναι όρθιο! Για τη συνέχεια της σκέψης πήγαινε στο νούμερο 1!

Το σαπούνι δεν βοηθάει πάντα

Υπάρχει το αυθόρμητο και το προγραμματισμένο σεξ στο ντους. Στο αυθόρμητο η φάση είναι ότι μπορεί να ξεκινήσετε ενώ έχετε σαπουνάδες πάνω σας, κάτι το οποίο δεν βοηθάει καθόλου! Αρχικά στις δουλειές που χρειάζονται τη χρήση της γλώσσας, αλλά και γενικά ο άνδρας αγχώνεται μην σου μπουν σαπουνάδες στα μάτια και πάει στράφι όλη η προσπάθεια!

Photo: Getty

The post Το σεξ στο ντους αγχώνει τους άνδρες κι αυτοί είναι οι λόγοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα