Δεν περίμενες ποτέ ότι αυτή σου η συμπεριφορά επηρεάζει το δέρμα σου

18:49 15/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα βασικά για το δέρμα σου τα γνωρίζεις ήδη και ξέρεις ποιες συνήθειές σου βλάπτουν την επιδερμίδα σου και την κάνουν να φαίνεται λιγότερο υγιής.

Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο, ειδικά χωρίς αντηλιακό, ο μη καθαρισμός του δέρματος μετά το μακιγιάζ και η μη εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας πρωί και βράδυ μπορούν να αποβούν μοιραία για την υγεία του δέρματός σου.

Τώρα, όμως, οι επιστήμονες βρήκαν ακόμα μια συμπεριφορά που μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σου και σίγουρα δεν το περίμενες!

Αυτή δεν είναι άλλη απ’ την αρνητική εικόνα την οποία έχεις για τον εαυτό σου! Έρευνα που έγινε

από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών έδειξε ότι οι γυναίκες οι οποίες έχουν θετική εικόνα για τον εαυτό τους και το δέρμα τους, είναι πιο πιθανό να το φροντίζουν και περισσότερο.

Αντιθέτως, οι γυναίκες οι οποίες δεν βλέπουν θετικά τον εαυτό τους, συνήθως έρχονται αντιμέτωπες με σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Αυτό μάλιστα έχει και μια πολύ καλή εξήγηση: Οι γυναίκες που βλέπουν θετικά τον εαυτό τους, συνήθως έχουν λιγότερο άγχος, που λιγότερο άγχος σημαίνει περισσότερη υγεία. Όσες, όμως, αγχώνονται για την εικόνα τους, αυτομάτως κάνουν κακό στον εαυτό τους!

The post Δεν περίμενες ποτέ ότι αυτή σου η συμπεριφορά επηρεάζει το δέρμα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα