Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει! Ποιες οι αλλαγές στην εκπομπή;

15:28 27/3/2020 - Πηγή: iPop

Αφού μπήκε σε καραντίνα και ανάρρωσε, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο Πρωινό, με την εκπομπή να ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά τη μετάδοσή της. 

Η παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και το είχε κάνει γνωστό η ίδια μέσω Instagram. Έτσι, έμεινε 14 μέρες σε καραντίνα ώστε να μην μεταδώσει τον ιό, ενώ και η εκπομπή σταμάτησε να μεταδίδεται.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα

ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι», είχε γράψει η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Mar 14, 2020 at 1:32pm PDT

Πλέον, όμως, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει μαζί με την ομάδα της την ερχόμενη Δευτέρα 30/3 στις 10:00.

Η ίδια έχει πλέον στα χέρια της και τις βεβαιώσεις του ΕΟΔΥ, ότι είναι ασφαλές να αρχίσει και πάλι τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τόσο η ίδια, όσο και οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί της.

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει αλλά… με αλλαγές!

Λόγω της επικαιρότητας, θα γίνουν αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής.

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας θα είναι όλοι παρόντες στο πλατό, με εξαίρεση τη Λίτσα Πατέρα που θα δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις μέσω Skype, όμως, θα υπάρξει μεγάλη βοήθεια από το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού ώστε να επιτευχθούν απευθείας συνδέσεις και άμεση κάλυψη των όποιων εξελίξεων.

Δες ακόμα:

Αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης λόγω κορονοϊού

Το άρθρο Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει! Ποιες οι αλλαγές στην εκπομπή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα