Θρεπτική σαλάτα με φασόλια με ελάχιστες θερμίδες!

14:35 27/3/2020 - Πηγή: iPop

Οι σαλάτες είναι θρεπτικές και γευστικές και ορισμένες φορές μπορούν να αποτελέσουν ένα πλήρες γεύμα ανάλογα με τα υλικά που θα έχεις βάλει. Σήμερα φτιάχνουμε σαλάτα με φασόλια!

Σαλάτα με φασόλια, ελαφριά με ελάχιστες θερμίδες αλλά και πολύ γευστική. Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή με υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου και μπορείς να τη φτιάξεις ανά πάσα στιγμή.

Η συγκεκριμένη σαλάτα

δεν έχει κάποιο dressing αλλά το λεμόνι και το λάδι σε συνδυασμό της δίνουν γεύση και την κάνουν πιο ελαφριά και διαιτητική.

Κι αν έχεις ανάγκη από μια… αποτοξίνωση, τότε θα πρέπει να τη φτιάξεις σύντομα!

Τι θα χρειαστείς;250 γραμμάρια φασόλια, βρασμένα και στραγγισμένα1 αγγούρι, κομμένο200 γραμμάρια ντοματίνια, κομμένα στη μέση3 φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο10 φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα1 λεμόνι, ξύσμα και χυμόΑλατοπίπερο1 κουταλάκι ρίγανη1 κουταλάκι κύμινοΛάδιΦέτα, θρυμματισμένηΠώς θα τη φτιάξεις;ΣυνταγήΠροσθέτουμε τα φασόλια, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τη μέντα σε ένα μεγάλο μπολ.Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι , κύμινο και ρίγανη.Τέλος, ρίχνουμε χυμό λεμονιού και λάδι (περίπου 2 κουταλιές της σούπας).Ανακατεύουμε πολύ καλά για να συνδυαστούν τα υλικά μας. Δοκιμάζουμε και ρίχνουμε κι άλλο αλάτι αν χρειάζεται.Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα, αν επιθυμούμεΔες κι αυτή τη συνταγή:

Η ιδανική σαλάτα για να κάνεις αποτοξίνωση!

Photo: themediterraneandish.com

Το άρθρο Θρεπτική σαλάτα με φασόλια με ελάχιστες θερμίδες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα