Το print στα ρούχα για το 2020 που θα λατρέψεις!

13:51 11/12/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί το χρώμα της χρονιάς από την Pantone, να είναι το μπλε και σίγουρα θα το δούμε παντού, αλλά ποιο print στα ρούχα για το 2020 θα φορέσεις ξανά και ξανά και δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς;

Το 2020 έρχεται με άγριες διαθέσεις. Νέα prints, νέα χρώματα, νέα patterns,

όλα λίγο διαφορετικά και ανανεωμένα. Άλλωστε μην ξεχνάς πως μπαίνουμε σε νέα δεκαετία!

Ποιο είναι, λοιπόν, το print στα ρούχα που θα δεις παντού το 2020 και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου; Το tropical! Θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για το 2020 κυρίως για Άνοιξη-Καλοκαίρι. Ναι, οι ηλιόλουστοι μήνες θα έχουν κάτι το τροπικό, το εξωτικό, κάτι που θα μας φτιάχνει τη διάθεση.

Embed from Getty Images

Συγκεκριμένα, θα δούμε έντονα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, λουλούδια και φοίνικες, ζωηρά μοτίβα και όλα αυτά θα μας θυμίζουν ένα τροπικό δάσος και θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερη την αυτοπεποίθησή μας αλλά και τη διάθεσή μας εν γένει.

Το tropical print ήταν πολύ έντονο στον οίκο Versace μ’ έναν τόνο διαφορετικών ενδυμάτων κατασκευασμένων από υφάσματα τυπωμένα με μονόχρωμο τροπικό μοτίβο.

Η Jennifer Lopez στην πασαρέλα με το θρυλικό φόρεμα Versace 20 χρόνια μετά!

Αξίζει να σημειωθεί, φυσικά, το φόρεμα Versace που έβαλε η Jennifer Lopez, το οποίο σχεδιάστηκε για τον εορτασμό του πράσινου τροπικού φόρεμα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Grammy το 2000.

Embed from Getty Images

Πολύ περισσότερο, είδαμε tropical florals στον οίκο Fendi, και αυτό το print στα ρούχα θα το δούμε σε κοστούμια, μπικίνι, φορέματα, τσάντες. Μας θυμίζει τη δεκαετία του ’70, τα χρώματα δένουν αρμονικά μεταξύ τους, τα μοτίβα σου δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας, δύναμης, αισιοδοξίας.

Αυτό το μοτίβο είναι ευκολοφόρετο και εντυπωσιακό και το αγαπάμε περισσότερο από τα animal prints (ναι, τα λέμε με βεβαιότητα).

Embed from Getty Images

Μπορείς να φορέσεις αυτό το μοτίβο και να μη βάλεις αξεσουάρ ή η τσάντα και τα παπούτσια που θα επιλέξεις να είναι πιο ιδιαίτερα, καθώς το print είναι έντονο από μόνο του και κλέβει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό θα είναι το απόλυτο trend στις μπότες το 2020

Το άρθρο Το print στα ρούχα για το 2020 που θα λατρέψεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα