Ποια παραδέχτηκε on air στον Μουτσινά ότι θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks;

20:15 10/12/2019 - Πηγή: iPop

Πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για την παρουσιάστρια του My Style Rocks αλλά τελικά η απόφαση πάρθηκε. Και η ανακοίνωση έγινε on air απ΄την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Ποια θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του My Style Rocks;;; Ευαγγελία Αραβανή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή Κατερίνα Στικούδη; Αυτά τα ονόματα είχαν ακουστεί αλλά ποια τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση του project μόδας;

Η

αποκάλυψη έγινε on air στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με τηλεφωνική παρέμβαση! Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε το My Style Rocks και προκάλεσε την Κατερίνα Στικούδη να αποκαλύψει αν θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το project.

Δεν πέρασε ένα λεπτό… και η Κατερίνα Στικούδη βγήκε live τηλεφωνικά στην εκπομπή και απάντησε σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Έκανε, λοιπόν, ένα διάλειμμα απ’τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος» και τηλεφώνησε στην εκπομπή.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά ότι θα παρουσιάσει το My Style Rocks και η χαρά της ήταν απερίγραπτη!

Όπως είπε η Κατερίνα Στικούδη είναι πολύ χαρούμενη καθώς πρόκειται για ένα concept φρέσκο, ένα project που της αρέσει γιατί αγαπά τις γυναίκες αλλά και τη μόδα.

Αναφορικά με το ποιος θα είναι στην κριτική επιτροπή, η Κατερίνα Στικούδη δεν μπορούσε να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις αλλά όπως παραδέχτηκε θα είναι δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν θα είναι ανάμεσα στην κριτική επιτροπή, καθώς είχε αρνηθεί να καθίσει στο τραπέζι μαζί με τον Λάκη Γαβαλά. Η παραγωγή δεν δέχτηκε την πρότασή του κι έτσι όπως φαίνεται ο σχεδιαστής μόδας δεν θα είναι και φέτος κριτής στο project. Ένα από τα ονόματα που παίζουν για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του φωτογράφου Σπύρου Πόρου, ο οποίος θεωρείται ιδανικός για να καλύψει τη θέση του Στέλιου Κουδουνάρη.

Αναμένουμε, λοιπόν, για τις επίσημες ανακοινώσεις!

Διαβάστε επίσης:

Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά!

Το άρθρο Ποια παραδέχτηκε on air στον Μουτσινά ότι θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα