Το πιο τροπικό smoothie θα σου πάρει μόνο 5 λεπτά!

17:12 21/8/2020 - Πηγή: iPop

Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από 5 λεπτά απ’ το χρόνο σου και 5 ακόμα υλικά για να φτιάξεις αυτό το τροπικό smoothie που θα σου πάρει το μυαλό! 

Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, τα smoothies είναι πολλά παραπάνω από απλά ροφήματα. Στην πραγματικότητα ένα smoothie γεμάτο φρούτα είναι πιο πολύ γεύμα παρά ορεκτικό. Είναι κάτι το οποίο θα σε χορτάσει προσφέροντας σου παράλληλα την κρύα ευχαρίστηση του χυμού, καθώς ειδικά το Καλοκαίρι ο οργανισμός

μας χρειάζεται μεγάλη ποσότητα υγρών, αφού μέσω του ιδρώτα αποβάλει πολύ νερό. Επίσης το smoothie έχει και απίθανη γεύση και είναι και εξαιρετικά εύκολο! Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπλέντερ και τα υλικά!

Και για να περάσουμε στη συνταγή μας, πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το smoothie δεν λέγεται τυχαία τροπικό, αφού αποτελείται από τροπικά φρούτα, που σίγουρα κι εσύ αγαπάς και θα αγαπήσεις ακόμα περισσότερο αν τα δοκιμάσεις στο ρόφημά σου.

Τι θα χρειαστείς για το τροπικό smoothie;1 μάνγκο ξεφλουδισμένο, χωρίς σπόρους και σε κύβους1 φλιτζάνι φράουλες1 φλιτζάνι γιαούρτι (βανίλιας) χαμηλών λιπαρών170 γραμμάρια χυμό ανανά1/2 φλιτζάνι βατόμουρα

Φτιάξε αυτά τα υγιεινά smoothies μέσα σε μόλις λίγα λεπτά! 

Πώς θα το φτιάξεις;

Σ’ ένα μπλέντερ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει γίνει ένα ομοιόμορφο και μαλακό μείγμα.

Το smoothie είναι έτοιμο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και μια ακόμα συνταγή:

Δροσιστικό smoothie με κεράσι και μπανάνα

Photo: Getty Images/iStockphoto

Το άρθρο Το πιο τροπικό smoothie θα σου πάρει μόνο 5 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα