Το πιο σοκαριστικό σώμα που έχεις δει -αφού έχασε 72 κιλά

19:30 17/11/2014 - Πηγή: iPop

Αυτό το video δεν αφορά ένα ακόμα πριν και μετά, έναν άντρα που απλώς ζύγιζε πολλά κιλά και στη συνέχεια με κάποιο μαγικό τρόπο τα έχασε και έγινε άλλος άνθρωπος. Ο John Glaude από την Καλιφόρνια ζύγιζε πάνω από 160 κιλά και αποφάσισε να τα χάσει. Μετά από πολλή προσπάθεια, τώρα είναι στα 90 κιλά, πιο ενεργητικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ειδικά όσο φορά την μπλούζα του. Ωστόσο, τα ρούχα κρύβουν την ανασφάλειά του. Κρύβουν ένα σώμα με χαλαρό δέρμα σε σημείο που δεν φαντάζεσαι.

Για

να τα πάρουμε από την αρχή, ο John Glaude στο κανάλι του στο YouTube συζητά τα πάντα για το πώς έφτασε εδώ, από τις ασκήσεις που έκανε μέχρι τις ψυχολογικές μάχες που έδωσε. Αλλά πάντα ήταν πολύ νευρικός να συζητήσει ένα συγκεκριμένο θέμα: το χαλαρό δέρμα. Σε μια κοινωνία που περιφρονεί ακόμη και το παραμικρό κομμάτι της κυτταρίτιδας, αποφάσισε τελικά να εκθέσει το επιπλέον δέρμα του σώματός του. Μην χάσεις το video από το 1.44 και μετά! Και αν με την πρώτη ματιά, είναι το σοκαριστικό σώμα του αυτό που τραβά την προσοχή, το μήνυμα είναι που έχει σημασία.

«Είμαι χαρούμενος με το πού έχω φτάσει και πού βρίσκομαι τώρα. Δεν περπατάω χωρίς μπλούζα στην παραλία, αλλά αυτός είμαι, και είμαι περήφανος γι “αυτό», λέει στο video.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Το πιο σοκαριστικό σώμα που έχεις δει -αφού έχασε 72 κιλά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα