Το πιο δροσιστικό κοκτέιλ του Καλοκαιριού έχει άρωμα καρπούζι!

17:29 5/8/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι το μενού των ποτών έχει κοκτέιλ. Χωρίς καμία συζήτηση. Το απόγευμα τσιπουράκι και το βράδυ κοκτέιλ. Το κοκτέιλ με καρπούζι που σου προτείνουμε να φτιάξεις έχει άρωμα Καλοκαιριού και υπόσχεται να γίνει η καλύτερη παρέα τα βράδια με την παρέα σου.

Mojito συνταγή: Φτιάξε σπίτι σου το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ!

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το κοκτέιλ με καρπούζι;2-3 φέτες αγγούρι30 ml χυμό λάιμ (από 1- 2 λάιμ)30 ml Λικέρ St. Germain Elderflower30 ml ρούμι120 ml χυμό καρπουζιούΠώς
θα φτιάξεις το κοκτέιλ με καρπούζι;Kόβουμε το αγγούρι και αφαιρούμε τα σποράκια.Βάζουμε το λικέρ St. Germain Elderflower και τον χυμό από λάιμ σ’ ένα ποτήρι.Προσθέτουμε τις φέτες αγγουριού και ανακατεύουμε καλά.Για να φτιάξουμε τον χυμό καρπουζιού, πολτοποιούμε το καρπούζι και αδειάζουμε σ’ ένα ποτήρι τον χυμό του.Προσθέτουμε τον χυμό καρπουζιού και το ρούμι στο ποτήρι και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν όλα τα υλικά.Σερβίρουμε με πάγο!

Tip: Εάν θέλεις το κοκτέιλ σου να έχει πιο frozen υφή, μπορείς να αφήσεις και το πολτοποιημένο καρπούζι ως έχει και να μην ξεχωρίσεις τον χυμό του!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες κι αυτή τη συνταγή:

Δροσιστικό, τροπικό κοκτέιλ Mai Tai! Πώς θα το φτιάξεις;

Photo: Freepik

Το άρθρο Το πιο δροσιστικό κοκτέιλ του Καλοκαιριού έχει άρωμα καρπούζι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα