Άγριες Μέλισσες: Η Τρούμπα πάει στο Διαφάνι! Στήνονται τα σκηνικά

12:14 5/8/2020 - Πηγή: iPop

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 αναμένεται να είναι το ίδιο συγκλονιστικός με τον πρώτο. Όσο περνάει ο καιρός και τα γυρίσματα συνεχίζονται, εμείς μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Η Τρούμπα πάει στο Διαφάνι και εκεί θα δούμε τη μια απ’ τις αδερφές Σταμίρη!

Ο “Τηλεθεατής” σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως η εμβληματική συνοικία του Πειραιά στήνεται στα

Σπάτα, δίπλα ακριβώς απ’ το Διαφάνι, και αυτή η περιοχή θα παίξει τον δικό της ρόλο στη σειρά.

Η Τρούμπα πάει στο Διαφάνι

Καθώς τα γυρίσματα συνεχίζονται πυρετωδώς, έχει ξεκινήσει και η κατασκευή των σκηνικών της εμβληματικής κακόφημης συνοικίας του Πειραιά, της Τρούμπας, δίπλα στο Διαφάνι, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη, εκεί καταλήγει η Δρόσω, ακολουθώντας το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Το μυστικό της, όμως, θα αποκαλυφθεί όταν ένας συγχωριανός της απ’ το Διαφάνι την δει εκεί.

Η Ελένη φυσικά, για ακόμα μια φορά, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ακόμα και μέσα απ’ τη φυλακή προκειμένου να βοηθήσει την αδερφή της.

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει πέντε χρόνια αργότερα, στο 1965 με την Ελένη να παραμένει στη φυλακή και τη Δρόσω μην μπορώντας να αντέξει το ότι το παιδί της το μεγαλώνει η αδελφή της, Ασημίνα και οι Σεβαστοί, να φεύγει για την Αθήνα προσπαθώντας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, ακολουθώντας την καριέρα της τραγουδίστριας που πάντα ήθελε. Τελικά, έχοντας αλλάξει όνομα και κρύβοντας από τους πάντες την αληθινή της ταυτότητα, η μικρή Σταμίρη καταλήγει σε ένα καμπαρέ – οίκο ανοχής στην Τρούμπα.

Η Ελένη αναζητάει τα ίχνη της χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι εντοπίζει τη Δρόσω στα κακόφημα καλντερίμια του Πειραιά. Η Ελένη στη φυλακή, βιώνει τραγικές στιγμές, δεχόμενη επιθέσεις ξυλοδαρμού, βρισιές και μια απόπειρα βιασμού που έρχεται να την καταβάλλει αλλά και να την πεισμώσει. Η ιδέα της απόδρασης μπαίνει στο μυαλό της, αλλά τελικά δεν επιτυγχάνεται. Στην ιστορία προστίθεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον διευθυντή των φυλακών που ερωτεύεται την ταλαιπωρημένη Ελένη Σταμίρη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Η Τρούμπα πάει στο Διαφάνι! Στήνονται τα σκηνικά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα