Ο Τσίπρας, το κιούπι και ο Schäuble |Το Πάσχα της πολιτικής ηγεσίας (videos)

12:28 15/4/2017 - Πηγή: iPop

Το Πάσχα της πολιτικής ηγεσίας θα τους βρει σε προορισμούς εντός της χώρας μαζί με τις οικογένειές τους. Ευχές για καλύτερο μέλλον και αστειάκια από πλευράς του Πρωθυπουργού.

Που θα βρεθεί η πολιτική ηγεσία της χώρας; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

θα περάσει τις ημέρες τους Πάσχα στην Κέρκυρα μαζί την σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί οικογενειακώς στην Τήνο, με με την σύζυγό του, Μαρέβα, και την κόρη τους.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Νότιας Ρόδου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετέβει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί επίσης στον τόπο καταγωγής του, τη Λειβαδιά, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα παραμείνει στην Αθήνα για τον εορτασμό του Πάσχα.

Αλέξης Τσίπρας: «Κάτσε, μισό λεπτό, μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω!»

Με ευδιάθετη διάθεση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τίμησε το πασίγνωστο έθιμο των «μπότηδων» στην Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που κρατούσε τη στάμνα και ήταν έτοιμος να την αφήσει να πέσει, ελέγχοντας το πεδίο κάτω από το μπαλκόνι είπε: «Κάτσε, μισό λεπτό, μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω!», είπε προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα για το Πάσχα,εξερχόμενος από το παλιό δημαρχείο της Κέρκυρας, λέγοντας ότι «θα ξεπεράσουμε τις τελευταίες συμπληγάδες» και ότι «θα φτάσουμε σύντομα στην Ιθάκη».

Ο Όμηρος μας έχει δώσει το δίδαγμα ότι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φτάσουμε στην Ιθάκη δεν χρειάζεται μόνο δύναμη αλλά χρειάζεται και μυαλό. Ας διδαχθούμε από τον πολυμήχανο Οδυσσέα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στα σειρήνες, και να ξεπεράσουμε και τις τελευταίες συμπληγάδες. Είναι ίσως συμβολικό ότι το νησί των Φαιάκων ήταν η τελευταία στάση πριν την Ιθάκη. Αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα

«Είναι μια μέρα που το αναστάσιμο πνεύμα πρέπει να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και να μας δώσει κουράγιο να προχωρήσουμε» είπε, προσθέτοντας: Είμαι σε ένα πανέμορφο νησί. Εντυπωσιάστηκα από τα έθιμα της (πρώτης) Ανάστασης» πρόσθεσε ο ίδιος.

Κ.Μητσοτάκης : Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει

Το δικό του μήνυμα για τις Άγιες μέρες του Πάσχα έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω twitter.

Η Ανάσταση της χώρας περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους. https://t.co/iPOENB6uHl pic.twitter.com/vSVE6UtQER

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 15, 2017

Κάνοντας λόγο για θρίαμβο της ελπίδας επί της απελπισίας έστειλε τις ευχές του ο Πρόεδρος της ΝΔ

Πάνω απ’ όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε», σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ευχόμενος «ελπίδα και αισιοδοξία» σε όλους και «ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας

Το μήνυμα του Θεοδωράκη για το Πάσχα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το Πάσχα:

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η γιορτή του Πάσχα συμπίπτει με τη γιορτή της Άνοιξης. Με την αναγέννηση, με την ελπίδα, με τη δύναμη της ζωής.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με ένα σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Έχουμε την τύχη να είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που παρά την κρίση στέκεται όρθια και δείχνει την ανθρωπιά της σε όσους έχουν ανάγκη.

Πρέπει να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Στέλνουμε την αγάπη μας, ειδικά σε όλους τους νέους ξενιτεμένους μας, με την ευχή να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί».

Β. Λεβέντης: Ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους μας, γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα αναφέρει:

Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο Ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές. Αλλά και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει. Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν. Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα. Αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ένωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους μας, γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με το πασχαλινό μήνυμα της εύχεται:

Το φως της Ανάστασης να μας γεμίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία

Το ΚΚΕ: «Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας»

Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση κάθε τι που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του

The post Ο Τσίπρας, το κιούπι και ο Schäuble |Το Πάσχα της πολιτικής ηγεσίας (videos) appeared first on iPop.

Keywords
τσιπρας, πασχα, videos, πασχα 2012, αλέξης τσίπρας, περιστέρα μπαζιάνα, το νησι, Καλό Πάσχα, το φως, καλαματα, κερκυρα, τηνος, χανια, ΚΚΕ, παραιτηση λεβεντη, αθηνα, σόιμπλε, ελλαδα, twitter, ανάσταση, https, βουλη, ΠΑΣΟΚ, φως, ipop, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, χρονια πολλα, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, περιστέρα μπαζιάνα, αλέξης τσίπρας, κομματα, ενωση κεντρωων, ipop, αμοιβες, γνωση, ευχες, ηγεσια, ιθακη, νησι, ομηρος, τυχη, φως, ωρα, αγαπη, αλληλεγγυη, αναγεννηση, ανάσταση, αυτια, βρισκεται, γελιο, γινει, διδαγμα, δυναμη, δειχνει, δωσει, εθιμα, εθιμο, ειπε, υπαρχει, ελπιδα, εποχες, ζωης, ηλικια, ημισυ, θεοδωρακης, κυριακη του πασχα, λαθη, λεβεντης, λειβαδια, λογο, μητσοτακης, μυαλο, παιδια, πεδιο, περιβαλλον, πιστη, προβληματα, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, συντομα, σόιμπλε, σχεδιο, τηνο, τριτη, φυσικο, φωφη, φωφη γεννηματα, χριστος, αγωνας, δημητρης, ενωση, γιορτη, https, χωρα, ιδιαιτερα, καρδιες, κυριακη, μπροστα
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα