Το πάρτυ έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του Ετεοκλή Παύλου!

20:53 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου κι αναμφίβολα η τούρτα γενεθλίων του Ετεοκλή Παύλου δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε γενέθλια τη Δευτέρα. Ο γνωστός αθλητής έκλεισε 30 έτη και το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο τραγούδι στο J2US. Στο πλευρό του φυσικά είναι η σύζυγός του που είναι και coach του στο show αυτό. Με αφορμή τα γενέθλιά του η σύντροφός του, Ελένη Χατζίδου, δε θα

μπορούσε να μην του ετοιμάσει μία υπέροχη κι εντυπωσιακή τούρτα. Μπορεί να μην την έφτιαξε με τα χεράκια της, όμως το αποτέλεσμα μετράει!

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την έκπληξη που έκανε στον σύντροφό της στο Just the 2 Of Us, καθώς και μια σειρά από φωτογραφίες με την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του Ετεοκλή Παύλου.

Πάνω στην τούρτα υπάρχει ο superman, μόνο που… τρώγεται στην περίπτωση αυτή. Στην έκπληξη που έκανε η Ελένη στον Ετεοκλή βρισκόντουσαν ακόμα αγαπημένα πρόσωπα και άτομα από το J2US, όπως ο Νίκος Κοκλώνης, ο Μάριος Πρίαμος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ετεοκλής Παύλου: Άντεξα 1 χρόνο στο νοσοκομείο, δεν μπορείς να αντέξεις 15 μέρες σπίτι σου; 

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορούσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορούσα να τον σκεφτώ! Κ πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Υ.Γ Με διάφορα η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!!».

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες με την τούρτα γενεθλίων του Ετεοκλή Παύλου

View this post on Instagram

Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορουσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορουσα να τον σκεφτώ! Κ πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Υ.Γ Με διαφορα η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!! @tsirou_sweetcreations μεγαλουργήσατε πάλι❤️❤️❤️

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Jun 16, 2020 at 10:38am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τον Ετεοκλή!

Το άρθρο Το πάρτυ έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του Ετεοκλή Παύλου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα