Το νεογέννητο στην Ιταλία με το viral μήνυμα στην… πάνα! | Photo

20:46 18/3/2020 - Πηγή: iPop
| Photo

Το νεογέννητο στην Ιταλία που έγινε viral… έχει ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους. Η Ιταλία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τον κορονοϊό και μετρά χιλιάδες θύματα…

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Η Ιταλία δίνει τη δική της σκληρή μάχη. Μέχρι πρότινος, έχουν καταγραφεί επίσημα 31.506 κρούσματα και 2.503 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ωστόσο, δεν χάνουν την ελπίδα και την πίστη τους και περιμένουμε να τελειώσει αυτός ο πόλεμος για να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Την ίδια στιγμή, ένα νεογέννητο στην Ιταλία

γίνεται viral καθώς φέρνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην πάνα του και σχηματίζει ένα χαμόγελο ελπίδας και αισιοδοξίας στα χείλη πολλών, την ώρα που το έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη.

Στην φωτογραφία το βλέπουμε το νεογέννητο ξαπλωμένο μπρούμυτα, φορώντας μια πάνα που μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα: Όλα θα πάνε καλά! Γραμμένο με ζωηρά χρώματα, θέλει να στείλει ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας σε όλους.

«Η ζωή είναι πιο δυνατή από καθετί άλλο! Σε όλα τα μωράκια που έρχονται στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες λέμε “καλώς ορίσατε”. Είστε η απόδειξη ότι η ζωή δεν σταματά!», γράφει η λεζάντα στο Facebook.

Più forte di tutto c’è la vita! ❤️Benvenuti a tutti i bimbi che stanno nascendo in questi giorni difficili… Siete la…

Gepostet von NEO Associazione Amici della Neonatologia dell’Ospedale Niguarda ONLUS am Sonntag, 15. März 2020

Η ζωή δεν σταματά κι αυτό το μωράκι είναι η απόδειξη. Είναι ένα σύμβολο ζωής, που αντιστέκεται στη δύσκολη μάχη με τον ιό.

Οι απώλειες είναι τεράστιες και ο κόσμος θρηνεί τους ανθρώπους που έχει χάσει. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα του. Όλος ο κόσμος στέλνει την υποστήριξή του στην Ιταλία που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, ενώ οι ίδιοι μετά από εβδομάδες κλεισμένοι στο σπίτι, σε μια χώρα έρημη, βγαίνουν στα μπαλκόνια και τραγουδούν, άλλοτε εύθυμα τραγούδια, άλλοτε τραγούδια γεμάτα πόνο.

Viral: Το συγκινητικό γράμμα μιας κόρης στην Ιταλίδα νοσοκόμα μαμά της

Γιατί και σε αυτό είναι όλοι μαζί. Πιο ενωμένοι από ποτέ.

Η παραπάνω φωτογραφία έρχεται από το τμήμα νεογνολογίας του νοσοκομείου ASST Grande Ospedale Metropolitano Niguarda του Μιλάνου.

Δες κι αυτό:

Οι Ιταλοί βγήκαν στα μπαλκόνια και συγκίνησαν όλο τον κόσμο | Videos

Photo: unsplash/Jenna Norman

Το άρθρο Το νεογέννητο στην Ιταλία με το viral μήνυμα στην… πάνα! | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα