Το να μεγαλώνεις με αγάπη το παιδί σου σε κάνει πιο καλό άνθρωπο

14:54 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Πριν γίνεις γονιός δεν πολυπίστευες αυτά που λένε ότι αλλάζει τελείως η ζωή σου ούτε περίμενες πως το να μεγαλώνεις το παιδί σου ο ίδιος θα βοηθήσει κι εσένα. Τελικά, όμως, είχαν δίκιο. Το μεγάλωμα του παιδιού μπορεί να σε κάνει πιο καλό άνθρωπο και αποτελεί μάθημα ζωής το οποίο δεν ισοδυναμεί με καμία άλλη γνώση.

Πως το μεγάλωμα του παιδιού σε κάνει πιο καλό άνθρωπο;Μαθαίνεις να ελέγχεις τα νεύρα σου: Το να αποκτήσεις παιδί σε βοηθά πολύ στο να μην νευριάζεις ή έστω να μην το δείχνεις, όσο έντονα το έκανες παλιότερα.Σε χαλαρώνει: Ακόμα και τις στιγμές που η ένταση σου είναι μεγάλη μόλις
βλέπεις το παιδί σου μ΄ένα μαγικό τρόπο ηρεμείς. Είναι το προσωπικό σου «ηρεμιστικό» και μόλις σε παίρνει αγκαλιά απλά ξεχνάς τα πάντα.Χρησιμοποιείς διαφορετικές λέξεις: Παλιότερα μόλις είχες νεύρα θα φώναζες και θα έβριζες. Τώρα δεν μπορείς να το κάνεις με μεγάλη ευκολία. Πρέπει να προσέχεις τι λες γιατί το παιδί σου είναι ένα μαγνητόφωνο που καταγράφει και μεταδίδει κάθε λέξη σου.Έχεις υπομονή: Θέλοντας και μη έχεις μάθει να δέχεσαι περισσότερα πράγματα από πριν και να κάνεις υπομονή.

The post Το να μεγαλώνεις με αγάπη το παιδί σου σε κάνει πιο καλό άνθρωπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα