Διευθύνσεις και ονόματα υπόσχεται πως θα δώσει στη δημοσιότητα για τη διαπλοκή η Κυβέρνηση

14:13 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Τα πάντα στη δημοσιότητα υπόσχεται, πως θα δώσει η Κυβέρνηση στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο υπουργός Επικράτειας, Νίκος Παππάς, την Πέμπτη «η Κυβέρνηση θα μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «Στο Κόκκινο» ο Υπουργός Επικράτειας επισήμανε, πως η συζήτηση για τη διαπλοκή «θα γίνει κανονικότατα, όπως προβλέπει και το σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο πρωθυπουργός».

Για τη συζήτηση στη
Βουλή την Τετάρτη:

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν την Τετάρτης επισημαίνοντας «ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί», και παράλληλα πρόσθεσε «ο κ. Μητσοτάκης σιώπησε εκκωφαντικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι κατά τη δευτερολογία του θα έκανε «αντεπίθεση», δεν είπε τίποτα».

«Ο κ.Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να εξαπολύουν μύδρους και να κάνουν εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη» σημείωσε ο Υπουργός Υπουργός και αποκάλυψε:

Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα και θα επιβεβαιωθεί το ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο

Πότε θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή;

Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή θα πραγματοποιηθεί στις 10 ή στις 20 Οκτωβρίου. Στις δυο αυτές ημερομηνίες φέρεται να εστιάζει η Διάσκεψη των Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Για τις τηλεοπτικές άδειες:

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι φαίνεται «λίγο αστείο» το επιχείρημα της ΝΔ για «κατάρρευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» και έσπευσε να εξηγήσει:

Ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και εισπραχθεί η πρώτη δόση που θα καταβάλει κ. Σαββίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος επιλαχών

Για τη δικαστική εξέλιξη στο διαγωνισμό για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών:

«Δεν θα κάνουμε πρόβλεψη για να μην κατηγορηθούμε ότι προδικάζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» σημείωσε ο Υπουργός και μιλώντας για το ΣτΕ εξήγησε πως σε προηγούμενες αποφάσεις του είχε κρίνει ότι «η πρότερη κατάσταση ήταν αντίθετη με το Σύνταγμα και είχε διατυπώσει τη σκέψη ότι υπάρχει λόγος δημόσιου συμφέροντος για την ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες».

The post Διευθύνσεις και ονόματα υπόσχεται πως θα δώσει στη δημοσιότητα για τη διαπλοκή η Κυβέρνηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα