Το μυστικό συστατικό που πρέπει να προσθέτεις στα αυγά scrambled!

16:45 31/3/2021 - Πηγή: iPop

Τα αυγά scrambled είναι ένα απλό, τέλειο πιάτο που δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να πετύχει. Αυγά, βούτυρο ή λάδι, αλάτι, πιπέρι και ό,τι άλλο θέλεις να βάλεις μέσα! Το ήξερες όμως ότι υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που αν προσθέσεις στη συνταγή θα γίνουν ακόμα πιο νόστιμα; Αυτό είναι η σόγια! Βάλε σόγια στα αυγά scrambled και παρακάτω σου εξηγούμε τον λόγο!

Πολλοί επιλέγουν να βάλουν γάλα ή κρέμα γάλακτος για να κάνουν πιο αφράτα τα αυγά τους, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο! Αν θέλεις να τα κάνεις πιο νόστιμα και healthy το μόνο που έχεις είναι να προσθέσεις λίγη σόγια.

Η σάλτσα

σόγιας έχει χαρακτηριστεί ως υποκατάστατο αλατιού, καθώς 1 κουταλάκι του γλυκού δίνει την ίδια γεύση με 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, ενώ έχει πολύ λιγότερο νάτριο από ό, τι το αλάτι. Σύμφωνα με το USDA, 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας έχει 291 χιλιοστόγραμμα, ενώ 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι έχει 2.360 χιλιοστόγραμμα.

Μάλιστα, όλο και περισσότεροι σεφ χρησιμοποιούν στις μαρινάδες κρεάτων σόγια αντί για αλάτι για περισσότερη γεύση.

Η πιο εύκολη συνταγή για όταν δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις!

Τα υλικά για να φτιάξεις αυγά scrambled:1 1/2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο4 αυγάΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΣάλτσα σόγιας

Πώς να φτιάξεις τα τέλεια αυγά ποσέ σπίτι σου!

Πώς να τα φτιάξεις προσθέτοντας σόγια στα αυγά scrambled:Ζεσταίνουμε το λάδι ή το βούτυροΧτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε λίγη σάλτσα σόγιας στο μείγμα (εμείς βάλαμε 1 κουταλάκι του γλυκού, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις την ποσότητα ανάλογα με τις γεύσεις σου).Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

ΥΓ: Μπορείς κι άλλα υλικά της αρεσκείας σου, όπως μανιτάρια, λαχανικά ή σολομό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το μυστικό συστατικό που πρέπει να προσθέτεις στα αυγά scrambled! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα