Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής σε σοκ, χωρίζει τη Δρόσω

15:41 31/3/2021 - Πηγή: iPop

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μέσα στα επόμενα επεισόδια οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως θα φέρουν τον Κωνσταντή σε κατάσταση σοκ και θα χωρίσει με την Δρόσω με άσχημο τρόπο.

Στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών θα δούμε τον Βόσκαρη να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στη φυλακή, ενώ ο ξυλοδαρμός της Σοφούλας και το μεγάλο μυστικό των αδερφών Σταμίρη θα μας απασχολήσουν πολύ.

Ο εφιάλτης για τον Μάνο Βόσκαρη ξεκινάει στις φυλακές- Η άγρια κακοποίηση

που θα δεχθεί

Άγριες Μέλισσες spoiler

Η Ασημίνα επιστρέφει απ’ το Παρίσι στο πατρικό της, έχοντας πει τα πάντα στον Νικηφόρο σχετικά με τη δολοφονία του Σέργιου. Το λέει στη Δρόσω και συνειδητοποιούν ότι ίσως έχουν χάσει κάθε πιθανότητα να μπορούν να βλέπουν τον μικρό Σέργιο.

Η Δρόσω απελπίζεται συνειδητοποιώντας ότι η μπλόφα της γύρισε μπούμερανγκ.

Όπως αναφέρει το spoiler, ο Κωνσταντής είναι το επόμενο πρόσωπο που θα μάθει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εκείνης της νύχτας και θα αποφασίσει να χωρίσει τη Δρόσω με άσχημο τρόπο.

Πώς λέει η Ασημίνα στον Νικηφόρο για τον Σέργιο

«Αυτός ο γάμος από την αρχή βασίστηκε σ’ ένα ψέμα, Νικηφόρε και όπου κι αν πάμε ποτέ δεν θα τον σώσουμε», του λέει αρχικά.

Με ρώτησες πολλές φορές τι έγινε τότε, πώς ο Σέργιος σκοτώθηκε κι αν ήξερα κάτι! Λοιπόν τα ήξερα όλα! Τα ήξερα γιατί και οι τρεις μαζί τον σκοτώσαμε. Δεν είναι ψέματα, Νικηφόρε! Είναι η αλήθεια! Η Ελένη πήρε πάνω της όλη την ευθύνη για να γλιτώσει εμένα και τη Δρόσω, για να μην μπούμε στη φυλακή! Θυσιάστηκε για εμάς κι εμείς της το ξεπληρώνουμε τώρα με αυτόν τον τρόπο. Την πρώτη νύχτα του γάμου τους, ο Σέργιος είχε μεθύσει και προσπάθησε να κάνει δική του την Ελένη! Εκείνη τον απώθησε και έφυγε από το σπίτι! Εκείνος βγήκε έξω να την ψάξει κι εμείς με τη Δράσω ακούσαμε φασαρία και βγήκαμε να δούμε τι συμβαίνει. Ο Σέργιος όταν είδε τη Δρόσω την άρπαξε, την πέταξε κάτω και προσπάθησε να τη βιάσει! Τότε με την Ελένη πήγαμε να τη γλιτώσουμε από τα χέρια του και εκείνος απειλούσε πως θα μας σκοτώσει όλες. Ετσι έγινε το κακό… Τον χτυπήσαμε με πέτρες και τον σκοτώσαμε! Στη συνέχεια τον πετάξαμε στο χαντάκι για να φανεί πως έγινε κάποιο ατύχημα! Ο Γιάννος… Ο Γιάννος μας ο καλός μας είδε τι έγινε εκείνο το βράδυ και για να μας γλιτώσει πήρε πάνω του ένα έγκλημα που ποτέ δεν έκανε

Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφαση του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά το ρόλο του; Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη…

Μόνο που η χαρά της Ελένης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδερφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κoρίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού…

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις προτρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους και το μέλλον του παιδιού…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής σε σοκ, χωρίζει τη Δρόσω εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα