Το μεγάλο ευχαριστώ της ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες (Video)

13:59 4/5/2020 - Πηγή: iPop

Το μεγάλο ευχαριστώ της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες για όλη την προσπάθεια αυτές τις 42 μέρες της καραντίνας, μέσα από ένα video.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μέσα από ένα video διάρκειας περίπου 2 λεπτών, λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες αλλά και στις γυναίκες και στους άντρες του Σώματος που τους τελευταίους μήνες δίνουν τη δική τους μάχη, αρχικά στον Έβρο και μετά με τον κορονοϊό Covid-19.

«Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε.

Μαζί θα συνεχίσουμε», είναι ο τίτλος του video, το οποίο αποτυπώνει στιγμές από τη δράση των αστυνομικών στον Έβρο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, αλλά και στα γραφεία των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα συγκινητικό ευχαριστώ απ’ τους αστυνομικούς στους γιατρούς (Video)

Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ.:

«Η Ελληνική Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της σε κάθε γωνιά της χώρας. Εμείς, οι Έλληνες αστυνομικοί, κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες. Σας ευχαριστούμε, γιατί για άλλη μια φορά, αναγνωρίζετε το έργο μας, μας δίνετε δύναμη, μας εμπιστεύεστε. Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε. Μαζί θα συνεχίσουμε».

Στο τέλος του video με το ευχαριστώ της Ελληνικής Αστυνομίας βλέπουμε πολίτες να χειροκροτούν τις αστυνομικές δυνάμεις για τον ρόλο τους στην καραντίνα και τους αστυνομικούς να βγάζουν τις μάσκες που φορούσαν μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της αποστολής τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους.

Δες το video με το ευχαριστώ της Ελληνικής Αστυνομίας:

Διάβασε ακόμα:

Καραντίνα τέλος: Πώς κυκλοφορούμε, τι είναι ανοιχτό, πού φοράμε μάσκα

Το άρθρο Το μεγάλο ευχαριστώ της ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα