Το lost found animals σώζει τους τετράποδους φίλους μας από τις φωτιές και μας βοηθά να τους βρούμε

18:18 8/8/2021 - Πηγή: iPop

Τα πύρινα μέτωπα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και απειλούν ανθρώπους και ζώα από κοινού, καθώς καταστρέφουν δασικές εκτάσεις και περιουσίες στο σαρωτικό τους πέρασμα.

Ήδη, ζώα έχουν καεί, καθώς κάποιοι αποφάσισαν να τα εγκαταλείψουν, ενώ άλλα κατάφεραν να σωθούν από τις φλόγες και να περισυλλεχθούν από εθελοντές και φιλόζωους που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή για να σώσουν τις τετράποδες ζωές.

Πώς διασώζουμε και βοηθάμε ζωάκια απ’ τις πυρόπληκτες περιοχές

Οι εικόνες από άλογα να τρέχουν τρομαγμένα, πριν από μερικά 24ώρα, όπως και εκείνες από καμένα ζώα που κάνουν τον γύρω των

social media είναι αποκαρδιωτικές.

Ζώα στις πυρκαγιές: Μια σελίδα στο instagram σε βοηθά να βρεις τον τετράποδο φίλο σου!

Ωστόσο, εκτός από τους ανθρώπους που αφήνουν τα ζώα τους να καούν, ευτυχώς, υπάρχουν και εκείνοι που τα παίρνουν στην αγκαλιά τους και δεν τα αφήνουν στο έλεος της φωτιάς. Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που αφήνουν για μια στιγμή τη μάχη με τις φλόγες ή τη δουλειά τους και δίνουν λίγο νερό στους τετράποδους φίλους μας.

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για επτά περιφέρειες την Δευτέρα (9/8)

Μια σπουδαία πρωτοβουλία από το lost_found_animals_firesgr μας κάνει να θυμόμαστε πως μέσα σε αυτή τη μαυρίλα που διανύουμε σαν κοινωνία και μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που ερχόμαστε αντιμέτωποι, υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lost/saved animals/greekfires (@lost_found_animals_firesgr)

Το lost_found_animals_firesgr είναι μια σελίδα στο Instagram με συλλογή από δημοσιεύσεις και φωτογραφίες σκυλιών και ζώων που βρέθηκαν ή χάθηκαν στις φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Με αυτή την κίνηση οι δημιουργοί τις σελίδας προστατεύουν και βοηθούν τα ζώα μέχρι να βρουν το σπίτι τους και την οικογένειά τους.

Το συγκινητικό μήνυμα των Up Stories για τον 38χρονο εθελοντή πυροσβέστη που έδωσε τη δική του μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lost/saved animals/greekfires (@lost_found_animals_firesgr)

Αν, λοιπόν, έχεις χάσει το ζωάκι σου ή θες να προσφέρεις τη βοήθειά σου μπορείς να το κάνεις με τον πιο απλό τρόπο! Μόνο με μια επίσκεψη στη σελίδα τους στο Instgram.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς παιδιά, που μας θυμίζετε πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το lost found animals σώζει τους τετράποδους φίλους μας από τις φωτιές και μας βοηθά να τους βρούμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα