Ολυμπιακοί Αγώνες: Η τελετή λήξης και η είσοδος του σημαιοφόρου Γιάννη Φουντούλη

15:46 8/8/2021 - Πηγή: iPop

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν από τους πρώτους αθλητές που μπήκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στην τελετή λήξης, ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.

Αυλαία έριξαν το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:00 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και ο αρχηγός της αργυρής ομάδας πόλο ήταν από τους πρώτους αθλητές που μπήκαν στο στάδιο, ενώ στην πορεία της εκδήλωσης εισήχθη και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

Μπορεί

πριν την έναρξή των Ολυμπιακών Αγώνων να υπήρχαν σενάρια για αναβολή τους λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στο Τόκιο, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά στη διοργάνωση.

Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική πόλο και χρυσό στις καρδιές μας. Το μετάλλιο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες που μάχονται απέναντι στις πυρκαγιές

Ο Φουντούλης μαζί με τους υπόλοιπους σημαιοφόρους των συνολικά 205 χωρών που πήραν μέρος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού μπήκαν την ίδια ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Σχημάτισαν έναν κύκλο στο κέντρο του, σε μια πολύ όμορφη κίνηση, με την οποία θέλησαν να τονίσουν ότι όλος ο κόσμος γίνεται ένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι το παρόν και το μέλλον του επί κοντώ

Δες εδώ την είσοδο του Γιάννη Φουντούλη με την ελληνική σημαία, αλλά κι εκείνη των μελών της χώρας μας που βρίσκονται ακόμα στο Τόκιο:

Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος της χώρας μας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ σε Eurosport και https://t.co/Kk6yjfxGqM

#Tokyo2020 #ClosingCeremony #HomeOfTheOlympics pic.twitter.com/BtH5LT0IGj

Eurosport Greece (@EurosportGR) August 8, 2021 Τα μετάλλια της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο:

Η Ελλάδα είχε μια εξαιρετική πορεία στην 32η Ολυμπιάδα και κατάφερε και κέρδισε συνολικά 4 μετάλλια, 2 χρυσά (Στέφανος Ντούσκος – Κωπηλασία, Μίλτος Τεντόγλου – Άλμα εις μήκος), 1 ασημένιο (Εθνική ομάδα πόλο) και ένα χάλκινο (Λευτέρης Πετρούνιας – Κρίκοι).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Η τελετή λήξης και η είσοδος του σημαιοφόρου Γιάννη Φουντούλη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα