Το κουμπί που θα εξαφανιστεί απ’ το Instagram σου!

18:31 20/1/2020 - Πηγή: iPop

Tο 2018, το Instagram λάνσαρε το IGTV. Τώρα, μόλις έναν μήνα αφότου μπήκε το 2020, φαίνεται πως το κουμπί του IGTV θα εξαφανιστεί απ’ το Instagram μας!

Σύμφωνα με το TechCrunch, το Instagram αφαιρεί το κουμπί του IGTV, το οποίο εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία στην home screen των

χρηστών στο Instagram app. Ο λόγος; Σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξής του!

Πού ήταν, όμως, το κουμπί του IGTV;

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, το κουμπί βρισκόταν ακριβώς δίπλα απ’ το κουμπί των μηνυμάτων, αλλά τώρα πλέον, τουλάχιστον σε εμάς, έχει εξαφανιστεί!

Εάν ακόμα εμφανίζεται σε σένα, να ξέρεις δεν θα είναι για πολύ.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως εξαφανίζεται και το IGTV! Θα μπορείς κανονικά να βλέπεις τα videos που ανεβάζουν οι δημιουργοί στους λογαριασμούς τους απ’ το feed σου, ενώ θα εξακολουθήσεις να έχεις ένα IGTV page στο explore tab και στο profile των users που έχουν ανεβάσει IGTV videos.

Εάν δεν είχες παρατηρήσει καν την ύπαρξη αυτού του κουμπιού, δεν θα σου κάνει καμία διαφορά η αφαίρεσή του.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία του Sensor Tower, στις ΗΠΑ το IGTV app απ’ το λανσάρισμά του το Καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα έχει 1 εκατομμύριο downloads.

Aπ’ την άλλη, το TikTok είχε 80 φορές παραπάνω downloads το ίδιο διάστημα κι αυτό κάτι σημαίνει! Ο ανταγωνισμός για το Facebook και το Instagram, αλλά και το YouTube, απ’ το TikTok όλο και μεγαλώνει και πλέον το social media με το οποίο έχουν πάθει τρέλα όλοι, έχει αποκτήσει μεγάλους φανς και μεγαλύτερων ηλικιών, αν και στην αρχή ξεκίνησε ως video sharing app για εφήβους!

Διάβασε ακόμα:

Τέλος στις photoshopαρισμένες φωτογραφίες στο Instagram;

Photo: Pixabay

Το άρθρο Το κουμπί που θα εξαφανιστεί απ’ το Instagram σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα