5 συμβουλές για να γεράσεις σωστά, σύμφωνα με τις Γαλλίδες!

13:17 20/1/2020 - Πηγή: iPop

Το να μεγαλώνεις είναι κάτι που μπορεί να σε αγχώνει. Νέα ορόσημα, νέο χρώμα στα μαλλιά, νέα φροντίδα δέρματος, νέες εξετάσεις. Γιατί αυτές οι αλλαγές είναι κάτι που φοβάσαι; Και πώς να γεράσεις σωστά; Οι Γαλλίδες μοιράζονται απλόχερα τις συμβουλές τους μαζί μας.

Επειδή ζούμε σε μια εποχή και μια κοινωνία που δεν δέχεται ότι οι άνθρωποι γερνούν και δεν τους δίνουν τόση σημασία, είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι. Να μην φρικάρεις

που μεγαλώνεις αλλά να αποδέχεσαι την προοπτική μιας ώριμης και γοητευτικής γυναίκας.

Και οι Γαλλίδες μας βοηθούν σε αυτό. Αντί να φοβάσαι την ωριμότητα και να τρέχεις μακριά από αυτή, αγκάλιασέ την. Άλλωστε ό,τι δεν μπορείς να αποφύγεις, οφείλεις να το αγκαλιάσεις, να το αγαπήσεις και να το διασκεδάσεις!

Γιατί η προσέγγιση που έχεις πάνω στο θέμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι συμβουλές των Γαλλίδων για το πώς να γεράσεις σωστάΚάνε πράγματα που φυσιολογικά δεν θα έκανες

Δημιούργησε νέες εμπειρίες, αυτό θα πει ωρίμανση και προς αυτό θα έπρεπε να κινείσαι. Νέες εμπειρίες που φέρνουν περισσότερη γνώση και περιπέτεια.

Έτσι, αν σου παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία – ακόμα κι αν είναι κάτι που ίσως να μην έκανες συνήθως – μη αποσυρθείς πριν φτιάξεις ένα πλάνο και το προσπαθήσεις.

Μπορεί να αποδειχθεί ένα ενδιαφέρον χόμπι και όχι δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλη για τέτοια!

Κάνε edit το makeup σου

Μπορεί να χρησιμοποιείς το ίδιο foundation εδώ και δεκαετίες αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να το αλλάξεις, καθώς αλλάζει και η υφή του δέρματός σου. Ίσως, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα update.

Καθώς το πρόσωπό σου αλλάζει, θα πρέπει να αλλάξουν και τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς και ενδεχομένως και το ίδιο το μακιγιάζ που εφαρμόζεις.

Για παράδειγμα, η πούδρα μπορεί να τονίζει τις γραμμές στο πρόσωπό σου, επομένως καλύτερα να την αποφύγεις. Επίσης, μάθε να αλλάζεις το μακιγιάζ σου αναλόγως την εποχή. Όταν είναι χειμώνας λίγο highlighter θα σου χρειαστεί για να δώσεις περισσότερο φως στο πρόσωπό σου.

Μόλις παρατηρήσεις τι λειτουργεί και τι όχι, τότε η νέα ρουτίνα ομορφιάς  θα σε γεμίσει!

Αυτά είναι τα hacks για να εμποδίσεις την πρόωρη γήρανση του δέρματος!

Πάρε αποφάσεις που σε κάνουν χαρούμενη

Το να περνάς χρόνο στον ήλιο σου δημιουργεί περισσότερες ρυτίδες; Μπορεί. Αλλά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα; Τότε πρέπει να το κάνεις!

Μάθε να παίρνεις αποφάσεις που σε κάνουν πραγματικά χαρούμενη, ασχέτως από την αισθητική. Δυστυχώς, πολλά από τα πράγματα που αγαπάμε έχουν επίσης, αντίκτυπο στην εμφάνισή μας: παίζοντας στον ήλιο, τρώγοντας τυρί, πίνοντας κρασί, ξενυχτώντας…

Αλλά είναι σημαντικό να αφήσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που σε γεμίζουν!

Διατήρησε το μυστήριο

Οι Γαλλίδες ενσαρκώνουν την ιδέα του μυστηρίου. Αφήνουν το μυστήριο να πλανάται στον αέρα… Τα κάνουν όλα να δείχνουν τόσο εύκολα, σαν να μην βάζουν καμία προσπάθεια για όσα πετυχαίνουν.

Εφαρμογή στην πραγματική ζωή: Προσπάθησε να αποφύγεις να δημοσιεύεις τα πάντα στα social media. Όταν περνάς όμορφα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου, όταν κάνεις βόλτα στη γειτονιά, όταν διαβάζεις ένα βιβλίο… δεν είναι ανάγκη να το postαρεις στο Instagram.

Προσδιόρισε τι σημαίνει η ηλικία για σένα

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου πει να φέρεσαι ανάλογα με την ηλικία σου, μπορείς να απορρίψεις αυτήν την “πρόταση” ευγενικά.

Η ηλικία που νιώθουμε είναι αυτήν στην ψυχή μας και στην καρδιά μας, όχι απλά ο αριθμός και το κεράκι πάνω στην τούρτα γενεθλίων. Το “είσαι όσο νιώθεις” είναι μια μεγάλη αλήθεια και στο τέλος εσύ καθορίζεις την ηλικία σου…

Κι επειδή οι Γάλλοι μας δίνουν έμπνευση…. διάβασε και αυτό:

Η συνήθεια των Γάλλων που πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας!

Photo:Pexels

Το άρθρο 5 συμβουλές για να γεράσεις σωστά, σύμφωνα με τις Γαλλίδες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα