Το Καλό Μεσημέρακι επιστρέφει σε λίγες μέρες…. Δες το video του Μουτσινά!

11:44 11/4/2020 - Πηγή: iPop

Καλό Μεσημεράκι επιστροφή… καραντινάτη! Ναι, η αγαπημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά επιστρέφει πολύ πιο σύντομα από ό,τι νομίζαμε. Δες το video που ανέβασε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Καλό Μεσημεράκι επιστροφή…. αλλά σε karantina edition και το τι σημαίνει αυτό ακριβώς, θα το δούμε τη Δευτέρα του Πάσχα

20 Απριλίου στις 15:00! Μένουμε σπίτι κι ευτυχώς (για όλους μας) η εκπομπή επιστρέφει!

Μεταξύ των πολλών εκπομπών που κόπηκαν είναι κι αυτή του Νίκου Μουτσινά. Αλλά σε λίγες μέρες θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα, φυσικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. «Καλό Μεσημεράκι Karantina Edition», λοιπόν, είναι το νέο όνομα στην εκπομπή ενώ το πρώτο teaser είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες από τηλεοπτικό σταθμό.

Κλεισμένος στο σπίτι του και πίσω από την τζαμαρία, ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί μετά βίας να μας πει: «Επιστρέφουμε! Μένουμε Σπίτι αλλά επιστρέφουμε!». Τελικά, αφού έχει αγανακτήσει, σηκώνει ένα μικρό πίνακα που γράφει «Επιστρέφουμε!» .

Την Παρασκευή, ο παρουσιαστής ανέβασε το δικό του video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο ενημερώνει τους followers του πως δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια… αλλά επιστρέφει!

Κοιμηθείτε όσο προλαβαίνετε παιδιά, έρχομαι!

«Δεν άντεξα άλλο,μου λείψατε πολύ και γ’ι’ αυτό ανυπομονώ να τα πούμε πάλι!!!Μένουμε σπίτι παιδιαααα Γιατιιι; Γιατί ξεκινάει το Καλό Μεσημεράκι ,το σωστό το καραντινάτο ♥️♥️♥️Δευτέρα 20 Απριλίου», γράφει στη λεζάντα του video.

View this post on Instagram

Δεν άντεξα άλλο,μου λείψατε πολύ και γιαυτό ανυπομονώ να τα πούμε πάλι!!!Μένουμε σπίτι παιδιαααα Γιατιιι; Γιατί ξεκινάει το Καλό Μεσημεράκι ,το σωστό το καραντινάτο ♥️♥️♥️Δευτέρα 20 Απριλίου!! #cantwait #kalomesimeraki #menoumespiti

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Apr 10, 2020 at 10:22am PDT

Δεν γνωρίζουμε αν η εκπομπή θα είναι καθημερινή (αν και ελπίζουμε να είναι) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινά στις 15:00 και θα τελειώνει στις 16:30.  Αυτό που είναι αυτονόητο είναι πως για όσο διάστημα χρειαστεί, στο στούντιο δεν θα υπάρχει το κοινό.

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα; Η απάντηση του Ant1

Απ’ την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΣΚΑΪ. Πιθανώς θα κάνει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα και οι συνεργάτες θα εργάζονται εκ περιτροπής. Η εκπομπή θα είναι καθημερινή 12:00-14:00.

Μπορεί οι δύο συγκεκριμένες εκπομπές να επιστρέφουν αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το My Style Rocks καθώς για τη συγκεκριμένη παραγωγή απαιτείται περισσότερος κόσμος να εργαστεί και αυτό από μόνο του δεν καθιστά δυνατή την επιστροφή του.

Δες κι αυτό:

Viral: Νομίζατε ότι θα κάνουμε Πάσχα χωρίς Γαϊτάνο; Όχι βέβαια!

Το άρθρο Το Καλό Μεσημέρακι επιστρέφει σε λίγες μέρες…. Δες το video του Μουτσινά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα