Η Χριστίνα Μπόμπα μένει σπίτι, παίρνει κιλά και απαντάει αν είναι έγκυος

20:24 10/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Χριστίνα Μπόμπα στην καραντίνα ξεπέρασε τον ιό, περνάει όμορφα τον χρόνο της, κάνει γυμναστική και παίρνει και μερικά κιλάκια. 

Όσο είναι η Χριστίνα Μπόμπα στην καραντίνα μες το σπίτι της πολλά έχουν ακουστεί περί εγκυμοσύνης. Ένα σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου κάτω από μία φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου για μερικές ώρες και πολλοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν κι έστειλαν και τα μηνύματά τους στην ίδια, όμως η Χριστίνα Μπόμπα

έδωσε την απάντηση σχετικά με όσα ακούγονται και γράφονται.

Η ίδια σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Σήμερα κυκλοφορούν κάποια νέα που δεν ισχύουν. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας, αλλά κρατήστε τα για το μέλλον. Σας αγαπώ πολύ!». Έτσι μπήκε ένα τέλος στο “μυστήριο” περί εγκυμοσύνης.

View this post on Instagram

After workout hydration!!! Μπορεί εγώ και το ψυγείο μου να έχουμε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους σε αυτήν την περίοδο του #μενουμεσπιτι , αλλά τώρα αποφάσισα να αντισταθώ και να πιω μόνο ένα σπιτικό παγωμένο τσάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα