Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά με τον κύριο Βασίλη!

17:08 10/4/2020 - Πηγή: iPop

Αυτές τις ημέρες που είμαστε σπίτι με τα παιδιά, είναι σημαντικό να απασχολούμε τα παιδιά μας με δημιουργικούς τρόπους. Και μια αγαπημένη δραστηριότητα είναι η ζωγραφική! Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά με τον κύριο Βασίλη

Εν μέσω καραντίνας, έχουν δημιουργηθεί πολλές όμορφες πρωτοβουλίες για μικρούς και μεγάλους. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά τα παιδιά!

Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά με τον κύριο Βασίλη. Ο κύριος Βασίλης δημιούργησε μια σειρά από όμορφα video (6 συνολικά)

για παιδιά Δημοτικού αλλά και της πρώτης τάξης του Γυμνασίου.

Το κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε συγκεκριμένο ζωγράφο και ο κύριος Βασίλης εξηγεί στα παιδιά με απλά λόγια το έργο και τη ζωή του κάθε ζωγράφου. Στο τέλος του κάθε μαθήματος, δείχνει τον τρόπο και την τεχνική για να φτιάξουν τα παιδιά το δικό τους έργω.

Το kids project, ουσιαστικά, αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελούμενο από έξι επεισόδια-μαθήματα ζωγραφικής με την τεχνική του video animation.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site (contact) είτε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο FB του καλλιτέχνη.

Η ανάρτηση του Βασίλη Σελίμα που κρύβεται πίσω από αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία:

Aγαπητοί φίλοι, γονείς, θείες και θείοι, γιαγιάδες και παππούδες καλημέρα! Εδώ και λίγες εβδομάδες έφτιαξα μια σειρά από βίντεο-μαθήματα για παιδιά δημοτικού αλλά και της πρώτης τάξης του γυμνασίου (δείτε το σχετικό link στα σχόλια). Σε κάθε επεισόδιο λοιπόν καταπιάνομαι με έναν γνωστό ζωγράφο όπου μιλάω με απλά λόγια για το έργο και τη ζωή του (σημείωση: διατήρησα τη φωνή μου αλλά με έκανα animation για να απαλλαγώ από την αμηχανία του φακού..

Keywords
Τυχαία Θέματα