Το καυτό φιλί της Βάνιας στο σύντροφό της on air αλά Μενεγάκη (Video)

17:10 3/7/2020 - Πηγή: iPop

Όπως οι περισσότερες εκπομπές, έτσι και το Καλό Μεσημεράκι ρίχνει αυλαία σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου, και οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα για τον Μουτσινά πολλά, μεταξύ άλλων και το φιλί της Βάνιας στο σύντροφό της on air

Κι οι Alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η τηλεοπτική Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον Βασίλη Πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα.

Όμως, δεν ήταν ένα απλό φιλί. Το καυτό φιλί της Βάνιας στο σύντροφό της on air, στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ήταν αλά Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική ανάρτηση μία μέρα μετά την τελευταία της εκπομπή! 

Να θυμίσουμε πως δύο μέρες πριν, Τετάρτη 1η Ιουλίου, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από περίπου 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση και συγκεκριμένα 15 στον Alpha. Στην τελευταία αυτή εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε πριν πάει σε διαφημίσεις να βρεθεί πίσω από τις κάμερες και να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον άντρα της, ο οποίος στηρίζει τη σύζυγό του σε κάθε της απόφαση. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έστρεψε από μόνη της την κάμερα προς το μέρος του συζύγου της.

Το ίδιο, λοιπόν, έκανε σήμερα και η αγαπημένη μας Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι με το δικό της στυλ φυσικά που είναι μοναδικό!

Ποιο φιλί απ’ τα δύο είναι για σένα πιο καυτό; 

View this post on Instagram

Στιγμές…. #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 1, 2020 at 4:58am PDT

View this post on Instagram

Η δικιά μας ΚΕΝΤΡΙΚΙΑ βασιλισσα είναι η ΒΑΝΙΑ !

Keywords
Τυχαία Θέματα