Καλώδια παντού

14:32 26/3/2014 - Πηγή: iPop

Καλώδια παντού. Καλώδια από την τηλεόραση, το playstation, το computer,τα φωτιστικά. Καλώδια που ξεπετιούνται, μπερδεύονται γίνονται ένας σωρός και δεν ξέρουμε που να τα κρύψουμε και πως να απαλλαγούμε από την αντιαισθητική παρουσία τους.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι με πρωτότυπες εντυπωσιακές ιδέες και φυσικά το διαδίκτυο για να τις μοιραζόμαστε.

Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για εσάς, πάρτε σφυρί, καρφιά και μπογιές και..ξεκινήστε! Αφήστε τον διακοσμητή

που κρύβετε μέσα σας να αναλάβει δράση.

«Ζωγράφισε» με το playstation

Playstation! Ωραίοοοο. Να ξεχνιέσαι με τις ώρες. Αλλά πολύ καλώδιο βρε παιδί μου. Λύση: Αντί να τα κρύβεις μέσα σε ντουλάπια και να σπας το κεφάλι σου με το που μπαίνει τι, σε κάθε μετακόμιση…άπλωσε τα όλα στον τοίχο. Και δημιούργησε μια σύνδεση που θα θυμίζει σε όλους ότι είσαι…μάστορας.

Κάντε το φωτιστικό να «ανθίσει»

Αν η απόσταση από την πρίζα μέχρι το έπιπλο που θα φιλοξενήσει το φωτιστικό είναι μεγάλη, τότε καλύψτε την με ένα αναρριχητικό φυτό! Δεν χρειάζεται να τρέξετε μέχρι το φυτώριο. Αρκεί να πεταχτείτε ως το βιβλιοπωλείο και να αγοράσετε μερικά χρωματιστά χαρτόνια. Κόψτε σε σχήμα φύλλου, προσθέστε και ένα πετούμενο και το κλαδάκι για να ξεκουράζετε το…καναρίνι είναι έτοιμο (θέλετε χελιδόνι; Άντε και κούκο δεν θα φέρουμε αντίρρηση). Αν πάλι έχετε κέφι να βάλετε ένα δάσος στο σπίτι σας, τότε ξεκινήστε με δυο δέντρα και …καταλήξτε στο κλαδί!

Πηδήξτε το φράχτη!

Κατασκευή απλή εύκολη και ιδιαιτέρως πρωτότυπη. Το μόνο που θέλει είναι χρόνο, για να κόψετε τα χαρτόνια στο σχήμα που βλέπετε στη φωτογραφία και να τα προσαρμόσετε με λίγη κόλλα στο σοβατεπί. Πίσω του μπορεί να «κυλούν» χιλιόμετρα καλωδίων σε ότι μέγεθος και χρώμα θέλουν. Δεν μας πειράζει πλέον… αισθητικά!

Βάλτε χρώμα και φαντασία

Αν ο τοίχος που θέλετε να περάσετε το καλώδιο έχει έντονο χρώμα, ακόμα καλύτερα. Προτιμήστε ένα έγχρωμο καλώδιο, ώστε να δημιουργήσετε αντίθεση και είστε έτοιμοι! Στο γκρι για παράδειγμα, ταιριάζει τέλεια ένα έντονο κόκκινο.

Μην διστάσετε να παίξετε με σχήματα και φόρμες εάν η διακόσμησή σας το επιτρέπει. Στην περίπτωση του παραδείγματος στη φωτό, έλειπε μια μεγάλη κορνίζα. Δεν λείπει πια.

photo: woohome.com

The post Καλώδια παντού appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα