Το γέλιο των κριτών του MasterChef έγινε viral… και το Twitter τους τρολάρει

13:19 6/3/2020 - Πηγή: iPop

Ποτέ δεν περιμέναμε πως μια δοκιμασία γευσιγνωσίας στο MasterChef θα μας προσέφερε τόσο γέλιο! Πρώτα στους κριτές και μετά σε μας που γελούσαμε επειδή γελούσε ο Ιωαννίδης, ο οποίος γελούσε επειδή γελούσε ο Κοντζιάς, ο οποίος γελούσε επειδή γελούσε ο Κουτσόπουλος!

Με τη δοκιμασία γευσιγνωσίας στο MasterChef μας έφτιαξε η διάθεση. Έφτιαξε η Πέμπτη μας και γελάσαμε μέχρι δακρύων. Είναι κι αυτό μια μορφή ψυχοθεραπείας!

Οι κριτές ήταν αδύνατο -όσο κι αν προσπαθούσαν να το πνίξουν- να μη γελάσουν. Και λιγάκι μας θύμισαν όλες εκείνες τις άβολες στιγμές

που δεν πρέπει να γελάσεις, κάνεις τα πάντα, κοκκινίζεις, σφίγγεσαι, κοιτάς αλλού, σκέφτεσαι άλλα… μόνο και μόνο για να μη γελάσεις.

Και φυσικά το γέλιο των κριτών δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητο αλλά οι χρήστες στο Twitter έσπευσαν να το τρολάρουν και έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια.

Πρώτος και καλύτερος… ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο σεφ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον Σωτήρη Κοντιζά να γελούν.

«Σταμάτα… Θα μας βγάλουν έξω και δεν έχω άλλες απουσίες να κάνω», έγραψε στο tweet του κι όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Γιατί αυτός ο κριτής πάντα τρολάρει τον εαυτό του καλύτερα απ’τον καθένα.

Σταμάτα… Θα μας βγάλουν έξω και δεν έχω άλλες απουσίες να κάνω…#MasterChefgrhttps://t.co/gxAARAJl9G pic.twitter.com/tKXwl0vDb6

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) March 5, 2020

Κουτσόπουλος και Κοντιζάς μας γύρισαν στα μαθητικά μας χρόνια, όταν ο καθηγητής φώναζε… αλλά εσύ και ο κολλητός δεν μπορούσατε να σταματήσετε να γελάτε. Και μεταξύ μας δεν ήταν και τόσο αστείο, απλά εκείνη τη στιγμή ήταν το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο.

Όταν ο καθηγητής φωνάζει μεσ’ την τάξη και συ και ο κολλητός σου προσπαθείτε να μην σκάσετε στα γέλια. #MasterChefGR pic.twitter.com/EWfsI55dpO

— Attention whore (@Alicescndacc) March 5, 2020

Όταν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν θα γελάσεις… αλλά αποτυγχάνεις παταγωδώς! Μέχρι δηλαδή, που γελάς και απελευθερώνεσαι. Και μετά δεν υπάρχει επιστροφή….

Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δεν θα γελάσω. Δ….. #MasterChefGR pic.twitter.com/1AYoeNh116

— z00lander (@z00lander2) March 5, 2020

Βρε παιδιά…αλήθεια πού τα σκέφτεστε;;;

Η Μαρλεν όταν άνοιξε το στόμα για να την ταΐσει ο Κοντιζας #MasterChefGR pic.twitter.com/8ZT3V9ppkH

— V. F⭕r Vulk

Keywords
Τυχαία Θέματα