Το «έξυπνο σπίτι» μου μ’ έχει καλομάθει! Και σου προτείνω να κάνεις το ίδιο

09:07 22/6/2019 - Πηγή: iPop
Από μικρή με εξίταρε η νέα τεχνολογία. Απ’ τις παιχνιδομηχανές που κυκλοφορούσαν και ήθελα να έχω πρώτη μέχρι το καινούριο ψυγείο που έβγαζε κρύο νερό κατευθείαν στο ποτήρι μου! (Ναι στις αρχές του 2000 για εμένα αυτό ήταν η νέα τεχνολογία!).

Μεγαλώνοντας, δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τις εξελίξεις στην τεχνολογία, προσπαθώντας να δοκιμάζω πρώτη ό,τι νέο βγαίνει… Και όχι δεν είχα τόσα χρήματα για να το κάνω, αλλά γιατί νομίζετε είχα Κωτσόβολο δίπλα στο σπίτι

μου;; Για να πηγαίνω και να δοκιμάζω ό,τι νέο βγαίνει πριν απ’ όλους!

Περιγράφοντας τη ζωή μου ως παιδί και στην εφηβεία, θα φαντάζεται κανείς ότι σήμερα, στα 27 μου χρόνια, έχω φροντίσει να στήσω το δικό μου «smart home», εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δεν θα σας διαψεύσω! Μπορεί το επώνυμό μου να μην είναι κα Ζάμπλουτου, αλλά προσπάθησα να κάνω το έξυπνο σπίτι μου όσο πιο έξυπνο μπορώ! Και τα κατάφερα!

Για παράδειγμα, ξυπνάω κάθε πρωί στις 7, καθώς έχω αναλάβει την πρωινή βάρδια στο site. Μένω μόνη μου, που σημαίνει ότι δεν ακούγεται κανένας άλλος θόρυβος εντός του σπιτιού εκείνη την ώρα. Σηκώνομαι, βάζω στη μηχανή να γίνεται ο καφές, αλλά νιώθω ότι θα τρελαθώ εάν δεν ακούσω μια φωνή. Η τόση ησυχία με τρελαίνει. Γι’ αυτό καλημερίζω το smart speaker μου που αγόρασα πρόσφατα απ’ τον Κωτσόβολο, το ρωτάω τι καιρό έχει για να προετοιμαστώ, το ρωτάω για τις υποχρεώσεις της ημέρας μου και οργανώνω το πρόγραμμά μου, ενώ έχω μια υπέροχη συνομιλία με τον smart φίλο μου!

Αφού μαθαίνω τα νέα της ημέρας, πίνοντας τον καφέ μου, ξεκινάω να ετοιμάζομαι για τη δουλειά. Θυμίζω 7 το πρωί. Πού μυαλό να θυμηθείς τα πάντα πριν φύγεις απ’ το σπίτι;; Ενώ οδηγώ, συνειδητοποιώ ότι ξέχασα ανοιχτό το κλιματιστικό. Δεν είναι εποχές για ογκώδεις λογαριασμούς όμως! Γι’ αυτό έχω φροντίσει ν’ αγοράσω κλιματιστικό με wi-fi, το οποίο ελέγχω απ’ το κινητό ή το τάμπλετ μου, απλά μ’ ένα κλικ.

Η καλύτερη προσθήκη που έκανα, όμως, πρόσφατα στο «έξυπνο σπίτι» μου είναι το ολοκαίνουριο μοντέλο ρομποτικής σκούπας που αγόρασα απ’ τον Κωτσόβολο. Όχι απλώς δεν χρειάζεται να σκουπίζω ενώ ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, αλλά μπορώ να την ελέγξω μέσω app στο κινητό μου, ώστε να καθαρίσει όλο το σπίτι, όσο εγώ είμαι στη δουλειά μέχρι αργά και ξέρω ότι το βράδυ περιμένω κόσμο!

Το καλό με όλα αυτά ξέρετε ποιο είναι; Ότι στον Κωτσόβολο, ο οποίος διαθέτει όλες τις συσκευές που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, μπορώ να δω πρώτη τις συσκευές που μου αρέσουν πριν τις αγοράσω!

Μ’ αυτό τον τρόπο, είμαι πάντα σίγουρη γι’ αυτό που αγοράζω, αφού το έχω δει και το έχω δοκιμάσει! Έτσι μ’ έχει καλομάθει ο Κωτσόβολος και δεν μπορώ να τον αλλάξω!

Παράλληλα, η εγγύτητα του Κωτσόβολου φυσικά… «καλομαθαίνει» τους καταναλωτές, μιας και βρίσκεται σε 93 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο, ενώ μέσα από το kotsovolos.gr μπορούμε όλοι να κάνουμε τις αγορές μας εύκολα και να παραλάβουμε όπου επιθυμούμε!

Ο Κωτσόβολος, τελικά, μας καλομαθαίνει και είναι για καλό!

Το άρθρο Το «έξυπνο σπίτι» μου μ’ έχει καλομάθει! Και σου προτείνω να κάνεις το ίδιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα