Τρόμος στον αέρα για το αεροσκάφος με προορισμό τη Ρόδο

19:53 21/6/2019 - Πηγή: iPop
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει την πτήση του από την Κρήτη με προορισμό την όμορφη Ρόδο.

Τον απόλυτο τρόμο στον αέρα έζησαν όσοι επιβάτες βρίσκονταν στο αεροσκάφος από το Ηράκλειο προς τη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροπλάνου στον αέρα. Γι’ αυτό το λόγο, το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Το

αεροσκάφος αυτό, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Ρόδο, έφυγε από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου της Κρήτης περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Οι επιβάτες της πτήσης αυτής ήταν στο σύνολο 46 άτομα και ένα μωρό. Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του ανέφερε πρόβλημα και κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιήσει προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, χωρίς να ολοκληρώσει την προγραμματισμένη πτήση του.

Το αεροσκάφος εσωτερικών αερογραμμών, όπως και οι επιβάτες που ταξίδευαν με τελικό προορισμό τη Ρόδο, βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών των επιβατών στο Cretalive, οι άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν, καθώς άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι έμειναν με έναν κινητήρα, αφού προκλήθηκε βλάβη στον δεύτερο.

Ευτυχώς, όμως, δεν έχει σημειωθεί κανένας τραυματισμός και όλοι οι επιβάτες της πτήσης Ηράκλειο-Ρόδος είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου σε αναμονή.

Ελπίζουμε να λήξει αισίως και το συντομότερο η ταλαιπωρία αυτή και οι επιβάτες να φτάσουν άμεσα στον προορισμό τους, τη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το άρθρο Τρόμος στον αέρα για το αεροσκάφος με προορισμό τη Ρόδο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα