Το επικό σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή!

16:53 12/6/2019 - Πηγή: iPop
Πολύ μας αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ και δεν το κρύβουν! Και αυτός ο γείτονας του Εθνικού Θεάτρου πρέπει να είναι πραγματικά πολύ ωραίος τύπος, αφού έχει και χιούμορ και φαντασία!

Ηθοποιός ανέβασε στο Twitter του το σημείωμα του γείτονα του Εθνικού Θεάτρου κι εμείς απλά περιμένουμε μια αντίδραση απ’ το Εθνικό!

O ηθοποιός ανέβασε το σημείωμα, γράφοντας στην ανάρτησή του στο Twitter:

Στο προαύλιο του Εθνικού

που κάνουμε πρόβες της Ορέστειας, γύρω γύρω έχει πολυκατοικίες. Στήνουν καρέκλα στα μπαλκόνια και μας παρακολουθούν, όπως κι οι περαστικοί. Ένας τρελάρας, έφτιαξε αυτό το σημείωμα,το πέρασε σε μπετονιά και το κρέμασε στο τοίχο για να το βρούμε! Νταξ, τον αγαπώ

Τι έγραφε, όμως, το σημείωμα;

«Ορέστη, γνωρίζω πως σχεδιάζεις να σκοτώσεις την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο. Εάν δεν θέλεις να το μάθουν αστυνομία και ερινύες, άσε προσκλήσεις για την παράσταση στην πύλη της αυλής του θεάτρου. Ένας γείτονας». Κι όλα αυτά φτιαγμένα με κολάζ γραμμάτων, όπως κάναμε μικροί στο σχολείο!

Θεός! Έστειλε τις απειλές του και ζήτησε και προσκλήσεις. Ελπίζουμε το Εθνικό ν’ ανταποκριθεί με το ίδιο χιούμορ και φυσικά να δώσει προσκλήσεις!

Απίθανος! Ακούει το @GNTheatre; https://t.co/rKl9xJkmWz

— Thanassis (@theiosthanassis) June 10, 2019

Πάντως εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο γείτονας κέρδισε επάξια την πρόσκλησή του για την πρεμιέρα της παράστασης!

Δες ακόμα:

Οι πιο επικές συμβουλές στο Twitter για… λεφτά, σχέσεις και καλή ζωή!

Το άρθρο Το επικό σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνικού,ethnikou