Μπισκότα με μήλο και τσένταρ: Ο συνδυασμός γεύσεων που πρέπει να δοκιμάσεις

16:11 12/6/2019 - Πηγή: iPop
Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά αυτός ο συνδυασμός γεύσεων θα σου μείνει αξέχαστος! Αυτά τα μπισκότα θα τα φτιάχνεις ξανά και ξανά!

Μπισκότα με μήλο και τσένταρ για να φτιάξεις σήμερα το απόγευμα και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Παρακάτω θα βρεις τη συνταγή και όλα τα υλικά που θα χρειαστείς γι’ αυτήν.

Τα υλικά για τα μπισκότα με μήλο και τσένταρ:3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές της σούπας ζάχαρης1 κουταλιά της σούπας + 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. αλάτι3/4 κούπας ψιλοκομμένο μήλο3/4 κούπας τυρί τσένταρ10 κουταλιές της σούπας βούτυρο1/2
κ.γλ. πιπέρι3/4 κούπας γάλα1 αυγό χτυπημένοΠώς θα φτιάξεις τα μπισκότα με μήλο και τσένταρ;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ’ ένα ταψί.Σ’ ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Προσθέτουμε το μήλο, το τσένταρ, το βούτυρο και το πιπέρι.Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο του μείγματος και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και το αυγό, ανακατεύοντας.Βάζουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια.Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ομοιογενής η ζύμη και την απλώνουμε.Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.Ψήνουμε τα μπισκότα για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.Σερβίρουμε ζεστά τα μπισκότα!Δες κι αυτή τη συνταγή:

Μπισκότα φυστικοβούτυρου βουτηγμένα σε απολαυστική σοκολάτα

Photo: goodhousekeeping.com

Το άρθρο Μπισκότα με μήλο και τσένταρ: Ο συνδυασμός γεύσεων που πρέπει να δοκιμάσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα