Το δώρο των διοργανωτών στον Πετρούνια για τη νεογέννητη κόρη του!

21:04 23/11/2019 - Πηγή: iPop

Το αξιολάτρευτο δώρο των διοργανωτών στον Πετρούνια για τη νεογέννητη κόρη του έκανε ακόμη και τον «άρχοντα των κρίκων» να ξεχάσει που δεν κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί η πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να δυσκολεύει, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους, ωστόσο ένα μικρό δώρο απ’ τους Γερμανούς διοργανωτές ήταν αρκετό για να του φτιάξει τη διάθεση.

Ειδικότερα,

ένας διοργανωτής αμέσως μετά την παράδοση των μεταλλίων, πλησίασε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, τοποθετώντας του στον ώμο ένα βρεφικό ρουχαλάκι.

Ο Πετρούνιας όπως ήταν φυσικό τον αγκάλιασε αμέσως και στο πρόσωπό του σχηματίσθηκε ένα μεγάλο χαμόγελο που ήταν ικανό να φωτίσει το στάδιο ολόκληρο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπόρεσε να μη χαμογελάσει διαβάζοντας τι έγραφε το φορμάκι και εμείς να μη συγκινηθούμε με την αντίδρασή του. Συγκεκριμένα, το μικροσκοπικό ρουχαλάκι για τη νεογέννητη κορούλα του έγραφε: «Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στο Κότμπους, Σοφία».

Λίγη ώρα αργότερα, φορώντας το ασημένιο μετάλλιο και κρατώντας στα χέρια το δώρο των διοργανωτών για το σπουδαιότερο «μετάλλιο» της ζωής του, την κορούλα του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η 2η θέση με ένα μεγάλο λάθος και μια ίωση που με ταλαιπωρούσε δεν μπορεί παρά να με αφήσει ευχαριστημένο και ταυτόχρονα διψασμένο για την συνέχεια…».

Το δώρο των διοργανωτών στον Πετρούνια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η 2η θέση με ένα μεγάλο λάθος και μια ίωση που με ταλαιπωρούσε δεν μπορεί παρά να με αφήσει ευχαριστημένο και ταυτόχρονα διψασμένο για την συνέχεια… #RoadtoTokyo #Petrounias #comingbackstronger #progame #cottbusworldcup2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 23 Νοέ, 2019 στις 9:43 πμ PST

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερος o Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους!

Το άρθρο Το δώρο των διοργανωτών στον Πετρούνια για τη νεογέννητη κόρη του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα