Το pattern που σου ταιριάζει περισσότερο!

14:47 23/11/2019 - Πηγή: iPop

Το pattern που σου ταιριάζει περισσότερο, σύμφωνα με ένα τεστ και τις απαντήσεις που θα δώσεις σε αυτό. Είναι το λεοπάρ, είναι το τιγρέ ή μήπως είναι το κλασικό και πάντα διαχρονικό πουά;

Τα μοτίβα και τα prints είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη μόδα και είναι αυτά που σε κάθε συλλογή και κάθε σεζόν αναμένουμε να δούμε πώς θα το φορέσουμε. Η αξία τους στο χρόνο είναι διαχρονική και όλοι ανά διαστήματα έχουμε κάποιο αγαπημένο.

Ένα καρό παντελόνι και σακάκι είναι αδιαμφισβήτητα ένα απ’ τα must-have κομμάτια της γυναικείας

γκαρνταρόμπας, όπως είναι επίσης ένα πουά φόρεμα ή ένα πουκάμισο. Παράλληλα, το animal print είναι αυτό που βλέπουμε πιο συχνά στα αξεσουάρ όπως τις τσάντες ή στα μποτάκια για τις πιο θαρραλέες που ξέρουν να συνδυάζουν τα μοτίβα σωστά και να πετυχαίνουν τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Ταιριάζουν, όμως, όλα σε όλες; Η απάντηση εδώ θα μπορούσε να είναι ναι, αλλά εξαρτάται κάθε φορά από εμάς τις ίδιες. Το snake print στα μποτάκια μπορεί να φαίνεται μοναδικό στη βιτρίνα, αλλά θα μπορούσες να το υποστηρίξεις στις πιο formal εμφανίσεις του γραφείου;

Ένα τεστ ξέρει ποιο είναι το pattern που σου ταιριάζει περισσότερο και ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα. Συγκεκριμένα, σ’ αυτό το τεστ, οι ερωτήσεις που θα κληθείς ν’ απαντήσεις είναι μεταξύ άλλων: Ποιο είναι το χρώμα που συνδυάζεις με την ηρεμία, ποιος είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να περάσεις τη μέρα σου, ποια είναι η αγαπημένη σου ατάκα από ταινία κτλ.

Κάνε κι αυτό το τεστ:

Πώς θα βρεις το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο;

Photo: Unsplash/Ty Williams

Το άρθρο Το pattern που σου ταιριάζει περισσότερο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα