Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα animation για να δεις με το παιδί σου στο Netflix!

17:30 13/12/2019 - Πηγή: iPop

Παντού γύρω μας μυρίζουν Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή των παιδιών, αλλά και των μεγάλων! Φυσικά τις γιορτές θα κάνεις πολλές δραστηριότητες με το παιδί σου, αλλά είναι κι εκείνες οι ώρες που απλά λατρεύετε να κάθεστε όλη η οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση και να απολαμβάνετε μια καλή ταινία! Κι επειδή ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χρόνος με το παιδί σου, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα animation

στο Netflix.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι στις γιορτές. Απλά κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και βγάλε από την ψηφιακή χριστουγεννιάτικη κάλτσα σου τις καλύτερες ταινίες για τις γιορτές. Το Netflix λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο ανανεώνει τη λίστα του με νέες ταινίες.

Φέτος, υπάρχει μια τεράστια συλλογή ταινιών και σειρών με θέμα τα Χριστούγεννα για να επιλέξεις τις αγαπημένες σου. Εάν, όμως, θέλεις λίγη καθοδήγηση διαλέξαμε διαλέξαμε για σένα τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα animation στο Netflix!

Τα top χριστουγεννιάτικα animation στο NetflixΣούπερ ΤερατάκιαΤα Σούπερ Τερατάκια Σώζουν τα Χριστούγεννα

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων στο Πίτσφορκ Πάινς και τα Σούπερ Τερατάκια ενώνονται για να στολίσουν, να βρουν τον χαμένο τάρανδο του Αϊ-Βασίλη και να σώσουν τις γιορτές!

Τα Σούπερ Τερατάκια και το Αστέρι των Ευχών

Η ευχή του Λόμπο για τα Χριστούγεννα βγαίνει αληθινή όταν το αγαπημένο του ξαδέρφι τού κάνει επίσκεψη-έκπληξη. Ο Γκλορμπ εύχεται να μπορούσε να είναι παντού μονομιάς!

Σπίριτ: Καλπάζοντας Ελεύθερα – Χριστούγεννα με τον Σπίριτ

Η Λάκι κι η παρέα σκέφτονται πώς θα φτάσουν σπίτι εγκαίρως για τα Χριστούγεννα, αλλά η πτώση ενός βράχου και μια δυνατή χιονοθύελλα καταστρέφουν τα σχέδιά τους.

Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Ένας εγωιστής ταχυδρόμος κι ένας μοναχικός παιχνιδοποιός γίνονται αναπάντεχα φίλοι και χαρίζουν το πολυπόθητο χαμόγελο που απουσιάζει από μια ψυχρή, σκοτεινή μικρή πόλη.

Ζεστή ταινία από τον συνδημιουργό του «Εγώ, ο Απαισιότατος» με τους Τζέισον Σβάρτσμαν, Τζέι Κέι Σίμονς, Ρασίντα Τζόουνς.

ΤρουΤρου: Χειμωνιάτικες Ευχές

Ένας παγοκρύσταλλος από ένα βασίλειο του πάγου παγώνει το Βασίλειο του Ουράνιου Τόξου και τους πολίτες του! Θα σώσει η Τρου το Χειμωνιάτικο Ευχοπάρτι και τους φίλους της;

Τρου: Ημέρα της Καρδιάς

Η Τρου κι ο Μπάρτλμπι προσπαθούν να ευθυμήσουν τον πιο μοναχικό πολίτη στο Βασίλειο, η κατήφεια του όμως είναι μεταδοτική! Μπορούν τρεις ευχές να αλλάξουν την κατάσταση;

Τα Χριστούγεννα της Άντζελα

Μια οικογενειακή επίσκεψη στην εκκλησία την παραμονή των Χριστουγέννων δίνει στην Άντζελα μια ιδέα. Ένα συγκινητικό παραμύθι, βασισμένο σε διήγημα του Φρανκ Μακ Κορτ.

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητό

Το άρθρο Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα animation για να δεις με το παιδί σου στο Netflix! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα