Το ανανεωμένο στυλ της Katie Holmes!

21:08 8/9/2019 - Πηγή: iPop

Το ανανεωμένο στυλ της Katie Holmes είναι το θέμα των ημερών, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις της αγαπημένης ηθοποιού είναι όλες μία και μία! Μάλιστα, μια εμφάνιση έγινε viral σε τέτοιο βαθμό που το cashmere σουτιέν που φορούσε έγινε sold out μέσα σε μία ώρα!

Ακούς τη λέξη “cashmere bralette” κι αμέσως σκέφτεσαι ότι μάλλον αυτό δεν είναι για εσένα. Μετά, όμως, βλέπεις τη Katie Holmes

στους δρόμους της Νέας Υόρκης να φοράει ένα cashmere bralette στην ίδια απόχρωση με τη ζακέτα της και αλλάζεις γνώμη γιατί αυτή η εμφάνιση είναι απλά άψογη!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα φορώντας ένα cashmere bralette κι ένα cardigan στην ίδια μπεζ απόχρωση της μάρκας Khaite. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με straight-leg τζιν, ένα απλό μαύρο τσαντάκι και μαύρα γυαλιά ηλίου και για κάποιο λόγο δεν ξέραμε ότι είχαμε ανάγκη να δούμε αυτή την εμφάνιση.

Η φωτογραφία της Katie Holmes με τη συγκεκριμένη εμφάνιση αναδημοσιεύτηκε από χιλιάδες ΜΜΕ και θαυμαστές της ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το cashmere bra που κοστίζει 520 δολάρια εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις μία ώρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@katieholmes212 out in NYC in KHAITE CASHMERE yesterday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Feminine Unique (@khaite_ny) στις 28 Αύγ, 2019 στις 6:27 πμ PDT

Παρόλα αυτά, οι ανανεωμένες εμφανίσεις της Katie δεν σταματούν εδώ, καθώς η ίδια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τα outfits που επιλέγει κατά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που είναι σε εξέλιξη.

Την περασμένη Παρασκευή, οι φωτογράφοι την αποθανάτισαν με μια εντυπωσιακή low-cut μπλούζα και μια σατέν φούστα που είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις. Η Katie συνδύασε την εμφάνισή της με λιτά χρυσά κοσμήματα, μια μαύρη crossbody τσάντα και φυσικά γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≈ Loving Katie Holmes ❤ (@lovingkatieholmes) στις 8 Σεπ, 2019 στις 8:44 πμ PDT

Η πρωταγωνίστρια του Dawson’s Creek, βρέθηκε στο front row του οίκου Elie Tahari και για να παρακολουθήσει τη συλλογή του για το Καλοκαίρι/Άνοιξη 2020 κι αποφάσισε να  φορέσει ένα δερμάτινο παντελόνι, χαμηλά μαύρα μποτάκια κι ένα τζιν jacket κάτω από μια ζακέτα σε κρεμ χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 5 Σεπ, 2019 στις 11:29 πμ PDT

Μια total black εμφάνιση επέλεξε για να παρευρεθεί στο πάρτι του οίκου Zimmermann, όπου φόρεσε το “Espionage” φόρεμα του brand, ένα μαύρο σακάκι, δερμάτινα ankle μποτάκια, ένα μαύρο clutch και layering από χρυσά κολιέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZIMMERMANN (@zimmermann) στις 5 Σεπ, 2019 στις 8:34 πμ PDT

Διάβασε ακόμη:

Η φούστα της Irina Shayk απ΄τα H&M που θα γίνει viral!

Photo: Instagram/@clubsodashop

Το άρθρο Το ανανεωμένο στυλ της Katie Holmes! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα