Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ

12:40 23/11/2016 - Πηγή: iPop

Την γκάφα του Facebook, το οποίο «πέθανε» τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg, ακολούθησε το Twitter, το οποίο έκλεισε κατά λάθος τον λογαριασμό του επικεφαλής και ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ.

Χθες Τρίτη, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Τwitter έκλεισε για λίγη ώρα τον λογαριασμό του ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ, λόγω ενός «εσωτερικού λάθους».

Στο

διάστημα των 15 λεπτών, σε αρκετούς από αυτούς που προσπαθούσαν να δουν τα tweets του Ντόρσεϊ, το όνομα χρήστη του οποίου είναι @jack, ερχόταν ένα μήνυμα, που έγραφε ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει.

Ο ίδιος ο Ντόρσεϊ έκανε αναφορά στο ζήτημα που προέκυψε μέσα από μήνυμά του που πόσταρε στο Twitter, αφού είχε αποκατασταθεί ο λογαριασμός του, στο οποίο μιλούσε για ένα «εσωτερικό λάθος», χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

just setting up my twttr…again (account suspension was an internal mistake)

jack (@jack) November 23, 2016

Μόλις εγκατέστησα το Twitter μου … πάλι από την αρχή, (το κλείσιμο του λογαριασμού ήταν ένα εσωτερικό λάθος)

Το περιστατικό αυτό αποτέλεσε συνέχεια στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αν και έχει συμπληρώσει ήδη δέκα χρόνια από τη δημιουργία του, δεν έχει καταφέρει, ωστόσο, να επεκτείνει τους χρήστες του, ούτε έχει βρει ένα βιώσιμο οικονομικό μοντέλο. Ούτε, όμως, και η επαναφορά του Ντόρσεϊ στη θέση του επικεφαλής πέρυσι, μπόρεσε να βοηθήσει στην ανάκαμψη των οικονομικών της εταιρείας, καθώς ήδη εδώ και αρκετούς μήνες, σημειώνονται αρκετές αποχωρήσεις από τον ιστότοπο.

The post Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα