Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη;

16:01 14/6/2022 - Πηγή: iPop

Την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού θα απολαύσουμε αυτές τις ημέρες, ενώ πρόκειται να επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε όλους τους τομείς της ζωής του, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Εσένα, άραγε, πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη;

Συγκεκριμένα, στις 14/06 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Ιουνίου,  στο ζώδιο του Τοξότη στην 23ο 25’ στις 14:51 μ.μ. σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο

με την φιλοσοφία, τα ταξίδια, την επέκταση, την ανώτερη γνώση, την δικαιοσύνη, την ηθική, τα Μ.Μ.Ε., θα επηρεάσει κυρίως  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 11ο 43’ του Ζυγού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και την διπλωματία

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στον Τοξότη;

Η  Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Αντίληψης – Επέκτασης (3ος -9ος ), για άλλη μια φορά θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις καθημερινές μας επικοινωνίες, κυρίως στον τρόπο που εκφράζουμε τις σκέψεις αλλά και αντιλαμβανόμαστε αυτά που οι άλλοι θέλουν να μας πουν, και στις σχέσεις μας με τα συγγενικά μας πρόσωπα. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν κάποια μικρά στις μετακινήσεις μας, ενώ είναι πιθανό να μας απασχολήσουν πολύ έντονα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνης την Παιδεία, αλλά και τις σχέσεις μας με τους γείτονες. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα,  θα θολώσει το τοπίο που υπάρχει γύρω μας, μεγεθύνοντας τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες, ενώ από την άλλη πλευρά ευνοεί το παρασκήνιο στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Επίσης, θα φέρει για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία.

Οι θετικές όψεις που σχηματίσει η Σελήνη και ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μας βοηθήσει να δείξουμε ωριμότητα, και να δουλέψουμε με μεθοδικότητα πάνω στα νέα σχέδια μας, αποφεύγοντας παράλληλα τις υπερβολές στις προσωπικές μας σχέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ωροσκόπο απαιτεί από εμάς να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες μας. Αρκεί να μην πιέσουμε τα πράγματα παραπάνω από όσο πρέπει, γιατί εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να προκληθούν και  αρκετές αντιπαραθέσεις.

Πολύ έντονο, σε αυτή την Πανσέληνο είναι το στοιχείο της ανατροπής, καθώς εξαιτίας της όψης συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που προηγήθηκε, είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά τα οικονομικά και τα συναισθηματικά δεδομένα της ζωής μας. Βέβαια, εξαιτίας της όψης τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε άμεσα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.                         

Αστρικά η Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στην 29ο 15’ του Σκορπιού  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 17ο 33’ της  Παρθένου.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσει η όψη συνόδου του Αστρικού Άρη με τον Τροπικό Ποσειδώνα, μια όψη που σε ατομικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει αύξηση των λοιμώξεων και των αλλεργιών, ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, φανατικές αντιδράσεις, ψέματα και κάποιες πυρκαγιές, εκρήξεις ή ατυχήματα στην θάλασσα.

Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές απογοητεύσεις και να ρίξει τους τίτλους του τέλους σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες.

Ποιο είναι το μήνυμά της;

Η καθημερινότητα μου μπορεί να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη, ένα προσαρμοστώ γρήγορα στις αλλαγές, και κάνω δυναμικά νέα ξεκινήματα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσω τους φόβους και τις αυταπάτες να επηρεάσουν την κρίση μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στα μελλοντικά σας σχέδια θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και βρείτε τις καλύτερες λύσεις, χρησιμοποιώντας τα δυνατά σας όπλα που είναι ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα μπει σε νέες βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας προσπαθείτε να ξαναβρείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα οικονομικά σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη σχέση σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, πιθανόν να απογοητευτείτε από την συμπεριφορά ορισμένων συνεργατών σας, όταν διαπιστώσετε ότι σας λένε ψέματα ή προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, ενώ από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε μια συνεργασία η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να μην στεναχωρήσετε το ταίρι σας, είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  θα μεγεθύνει το άγχος που έχετε αυτή τη χρονική περίοδο στην δουλειά σας, εξαιτίας των πολλών ευθυνών που έχετε αναλάβει. Η λύση είναι να πάψετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενη είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να δείξετε για άλλη μια φορά το δυναμικό σας πρόσωπο, και να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με ενθουσιασμό, ενώ από την άλλη πλευρά θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλετε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, θα διασκεδάσετε, και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα στρέψετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες  θα εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στα  ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτές τις ημέρες η ζωή σας . Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα ανεβάσει αυτές τις ημέρες τους ρυθμούς στην δουλειά, ενώ είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Κατά την διάρκεια των μετακινήσεων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί το μυαλό σας θα ταξιδεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με μεγαλύτερη προσοχή τι έχει πραγματικά αξία για εσάς και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να το διαφυλάξετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα για την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτές τις ημέρες είναι δικός σας. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα θέλω σας, και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης. Εάν κάτι πρέπει να προσέχετε είναι τις προσδοκίες σας, καθώς αυτή την χρονική περίοδο. θα έχετε τάση να δημιουργείτε υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις παρασκηνιακές κινήσεις θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει σημαντικές αποκαλύψεις καθώς θα μάθετε τι λέγετε πίσω από την πλάτη σας και ποιοι είναι οι κρυφοί εχθροί στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να αποκαλύψει τα κρυμμένα σας μυστικά και τις κρυφές σας συμφωνίες. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, προσπαθείτε να διαφυλάξετε τα μυστικά σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας μπλέξουν σε ψέματα και κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες γνωριμίες θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, σας υπόσχεται ότι θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, και θα φέρει κοντά σας νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πασπαλίσετε με χρυσόσκονη τους νέους σας φίλους πριν αυτοί αποδείξουν ότι είναι άξιοι της φιλίας και της εμπιστοσύνης σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχοληθείτε  αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους νέους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο, επειδή αυτές τις ημέρες θα έχετε την τάση να εξιδανικεύεται τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω σας, καλό θα ήταν πριν σπαταλήσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, να σιγουρευτείτε ότι αυτά που σας υπόσχονται θα υλοποιηθούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα