Το Spotify Kids που θα αγαπήσει το παιδί σου!

17:30 12/2/2020 - Πηγή: iPop

Eπιτέλους αρχίζει να είναι διαθέσιμο το Spotify για παιδιά, ένα project που ετοιμάζει εδώ και καιρό η εταιρεία

Το Spotify Kids είναι ένας “περιφραγμένος κήπος”, όπως εξηγεί η εταιρεία, σχεδιασμένος με γνώμονα την ασφάλεια: Ένα περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις

και προφανώς χωριστά από την κύρια εφαρμογή Spotify.

Κάθε κομμάτι του περιεχομένου της εφαρμογής ελέγχεται ξεχωριστά για να διασφαλιστεί ότι είναι πραγματικά κατάλληλη για την ηλικία και τα πάντα ταξινομούνται σε playlists που τα επιμελείται ειδική ομάδα.

Η ίδια η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που πληρώνουν για συνδρομή Premium Family.

Και η εταιρεία λέει ότι τα δεδομένα των παιδιών είναι πλήρως κρυπτογραφημένα -τα μοναδικά προσωπικά στοιχεία που εισάγονται κατά την εγγραφή είναι το μικρό τους όνομα ή ψευδώνυμο και, αν θέλουν, τα γενέθλιά τους, έτσι ώστε να λαμβάνουν ειδικά μηνύματα και playlists την ημέρα που γιορτάζουν.

Το Spotify για παιδιά είναι τελείως διαφορετικό από την κύρια εφαρμογή, με ένα κύριο περιβάλλον που αποτελείται από μια ροή μεγάλων, πολύχρωμων πλακιδίων τα οποία μπορούν να πατήσουν τα παιδιά για να εξερευνήσουν λίστες αναπαραγωγής με βάση τους καλλιτέχνες, τη διάθεση και τις δραστηριότητες, τις ταινίες και την τηλεόραση.

Οι γονείς επιλέγουν κατά τη ρύθμιση εάν κάθε μεμονωμένο προφίλ είναι για μικρό ή μεγάλο παιδί, ώστε το περιεχόμενο να ρυθμιστεί με βάση την ηλικία και τα ενδιαφέρονται του παιδιού.

Τα παιδιά μπορούν να προσθέτουν τα τραγούδια στη λίστα με τα αγαπημένα τους και μπορούν επίσης να διαλέξουν τι χρώμα θέλουν να είναι η εφαρμογή.

Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να βρουν εκπαιδευτικά τραγούδια ή μουσικές από τις αγαπημένες τους ταινίες, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν πρόσβαση σε τραγούδια από γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Ariana Grande ή η Taylor Swift.

Playlists στο Spotify και το Apple Music με βάση τον καιρό!

Θυμήσου τι άλλο έχει κάνει το Spotify για τα κατοικίδια:

Η πρωτοτυπία του Spotify που θα σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση!

Το άρθρο Το Spotify Kids που θα αγαπήσει το παιδί σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα