Το Harlem Shake επέστρεψε…

17:31 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Νόμιζες πως η μόδα του Harlem Shake ήταν απλά μια μόδα σαν όλες τις άλλες και πέρασε; Κάνεις λάθος! Είχε και, όπως, θα καταλάβεις αν συνεχίσεις να διαβάζεις έχει τόσο φανατικούς θαυμαστές που το θυμούνται ακόμα και ορκίζονται πως σε θα το ξεχάσουν ποτέ.

Κάνε, όμως, μια εικόνα… Είσαι στο γάμο σου και αποφασίζεις να βάλεις ένα αγαπημένο τραγούδι για να το ακούσουν οι φίλοι και φυσικά περιμένεις ότι όλοι θα δείξουν σεβασμό και δεν θα έχουν ξέφρενες αντιδράσεις (επειδή είναι ο γάμος σου)! Οι φίλοι σου, όμως, δεν σκέφτονται με τον ίδιο

τρόπο! Ενθουσιάζονται και επειδή δε μπορούν να το κρύψουν ξεκινούν να χορεύουν σε τόσο ξέφρενους ρυθμούς και απλά σου κάνουν άνω κάτω το γάμο.

Όχι, αυτά που σου είπαμε δεν είναι μια φανταστική εικόνα! Έγιναν στην πραγματικότητα! Ένα ζευγάρι, λοιπόν, επιχείρησε να βάλει το Harlem Shake στο γάμο του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα μα όλα άλλαξαν. Ο γαμπρός και η νύφη βέβαια δεν φαίνεται να πτοήθηκαν! Αντιθέτως, έδειχναν να το χαίρονται και ξεκίνησαν και αυτοί να διασκεδάζουν και να λικνίζονται στους γνώριμους ρυθμούς του Harlem Shake.

Δες και εσύ το video που σου παρουσιάζουμε από το γάμο του Derek της Michelle και περιμένουμε τα σχόλια σου:

The post Το Harlem Shake επέστρεψε… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα