Μία εφαρμογή μόνο για άνδρες!

14:33 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Και όμως το είδαμε και αυτό! Υπάρχει εφαρμογή μόνο για άνδρες και λέγεται BroApp! Πρακτικά αυτή η εφαρμογή είναι ο καλύτερος wingman που θα μπορούσες να έχεις!

Τι κάνει το BroApp; Συ λύνει τα χέρια! Στέλνει προσωποποιημένα μηνύματα στη κοπέλα σου ώστε να μην το έχεις άγχος και να μπορείς να περάσεις περισσότερη ώρα με τους bros σου (όπως λέει το spot του app). Το μόνο που πρέπει να κάνεις να ασχοληθείς για λίγη ώρα με το τι μήνυμα θέλεις να στείλει στην σύντροφο σου και να προγραμματίσεις την ώρα και τη μέρα!

Οι εφευρέτες αυτής

της εφαρμογής, δύο 29χρονοι Αυστραλοί υποστηρίζουν ότι θα λύσει τα μικροπροβλήματα στη σχέση σου. Για να είναι βέβαιοι ότι η εφαρμογή λειτουργεί σωστά, δοκίμασαν την εφαρμογή για τρεις μήνες… στις δικές τους συντρόφους, προτού την παρουσιάσουν επίσημα. «Τη φτιάξαμε για δική μας χρήση. Τότε δεν είχαμε αποφασίσει καν τι όνομα θα δώσουμε στην εφαρμογή» υποστηρίζουν οι ίδιοι! (χωρίς να μας πουν βεβαίως πως αντέδρασαν οι σύντροφοι τους όταν έμαθαν το τι γινόταν τους 3 αυτούς μήνες!)

Οι app developers ισχυρίζονται ότι περιέχει ρυθμίσεις ασφαλείας που δεν επιτρέπουν στους χρήστες να «φανερωθούν». Για παράδειγμα, η εφαρμογή δε θα στείλει ένα προγραμματισμένο γραπτό μήνυμα αν αναγνωρίσει ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι της συντρόφου του! Επίσης, η εφαρμογή από μόνη της θα ακυρώσει οποιοδήποτε προγραμματισμένο μήνυμα αν το ζευγάρι έχει ανταλλάξει πρόσφατα κάποιο μήνυμα, ή αν έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο.

Αν θέλεις να κατεβάσεις την εφαρμογή, τότε θα πέπει να δώσεις 0.99 δολάρια! Η εφαρμογή πάντως, διατίθεται για συσκευές iOS και Android!

The post Μία εφαρμογή μόνο για άνδρες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα