Το Google Street View μας ξεναγεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! | Video

20:39 21/7/2017 - Πηγή: iPop

Το Google Street View μας ξεναγεί για πρώτη φορά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! Ο Thomas Pesquet, αστροναύτης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, βρισκόταν για έξι μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ως μηχανικός πτήσης.

Τον Ιούνιο επέστρεψε στη Γη κι αφηγείται πώς είναι να ζει κανείς στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενώ παράλληλα μιλάει για την εμπειρία του να καταγράφει εικόνες για το Street View σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών στον Διεθνή Διαστημικό

Σταθμό, ήταν δύσκολο να βρω τις λέξεις ή να τραβήξω μια φωτογραφία που περιγράφει με ακρίβεια το συναίσθημα του να είσαι στο Διάστημα. Σε συνεργασία με την Google στην τελευταία μου αποστολή, κατέγραψα εικόνες για το Street View για να δείξω σε όλους εσάς πώς είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός από μέσα και να μοιραστώ πώς είναι να κοιτάς τη Γη από το απώτερο Διάστημα

Πλέον, μπορούμε να περιηγηθούμε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στο Street View. «Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εργασία της ομάδας στο έδαφος, οι συνάδελφοί μου (που μετατράπηκαν σε συγκάτοικοι) στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και οι χώρες που συνεργάστηκαν για να μας στείλουν στο Διάστημα. Κοιτάζοντας τη Γη από πάνω, σκέφτηκα λίγο περισσότερο το δικό μου κόσμο και ελπίζω ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός στο Street View να αλλάξει την οπτική σου για τον κόσμο», συμπληρώνει ο Thomas Pesquet.

The post Το Google Street View μας ξεναγεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα