Απίστευτο: Άθικτο το μουστάκι του Dali 28 χρόνια μετά τον θάνατό του!

18:06 21/7/2017 - Πηγή: iPop

28 χρόνια μετά τον θάνατό του, έγινε η εκταφή της σορού του Salvador Dali κι αυτό που αντίκρισαν όσοι είδαν το σώμα του δεν το πίστευαν!

Το περίφημο μουστάκι του Καταλανού ζωγράφου έχει μείνει άθικτο!

Απ’ το ταριχευμένο σώμα του Dali αφαιρέθηκαν νύχια, μαλλιά και δύο οστά με σκοπό να γίνει test DNA, το οποίο θα δείξει εάν είναι αληθινοί ή όχι οι

ισχυρισμοί της Maria Pilar Abel ότι είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί του ζωγράφου.

Η 61χρονη, αναλύτρια ταρώ και μέντιουμ, υποστηρίζει πως ο Dali είχε ερωτική σχέση με τη μητέρα της τη δεκαετία του 1950, όσο εκείνη δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του.

Προκειμένου να γίνει η εκταφή, οι ειδικοί μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα βάρους 1,5 τόνου, η οποία σφραγίζει την κρύπτη κάτω απ’ το μουσείο Dali στο Φιγκέρες, όπου έχει ταφεί.

Ο Embalmer Narcis Badalet δήλωσε σχετικά: «Ήθελα πολύ να τον δω και ένιωσα την απόλυτη έκσταση. Ήταν σαν θαύμα. Το μουστάκι του και τα μαλλιά του ήταν άθικτα».

Ο Γ.Γ. του Ιδρύματος Dali είπε απ’ την πλευρά του πως η εκταφή «ήταν μία μοναδική στιγμή για εμάς».

Τα δείγματα DNA έχουν σταλεί σε εγκληματολογικό εργαστήριο στη Μαδρίτη και τα αποτελέσματα αναμένονται σε λίγες εβδομάδες.

Σημειώνεται πως εάν η Abel λέει την αλήθεια, τότε θα μπορεί να διεκδικήσει το 1/4 της περιουσίας του Dali, η οποία έχει παραχωρηθεί στο ισπανικό Κράτος.

The post Απίστευτο: Άθικτο το μουστάκι του Dali 28 χρόνια μετά τον θάνατό του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα